You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πέραμα: Παρέμβαση Πατούλη για το κολυμβητήριο – “φάντασμα” ζητά ο Γ. Λαγουδάκος

Πέραμα: Παρέμβαση Πατούλη για το κολυμβητήριο – “φάντασμα” ζητά ο Γ. Λαγουδάκος

Πέραμα: Παρέμβαση Πατούλη για το κολυμβητήριο – “φάντασμα” ζητά ο Γ. Λαγουδάκος
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής για το ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο που ρημάζει, ζητά ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος. Ο πρώην Δήμαρχος υποστηρίζει ότι χιλιάδες δημότες στερούνται την άθληση ανάμεσά τους και πολλοί που το έχουν ανάγκη για θεραπευτικούς λόγους.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
“Οπως ήδη γνωρίζεις στο Πέραμα από το 1992 ξεκίνησε να κατασκευάζεται ένα ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο φάντασμα που ποτέ δεν τελείωνε να δοθεί στην χρήση στο λαό του Περάματος στην περιοχή πάνω από το πορθμείο των φέρυ μποατ για Σαλαμίνα δίπλα στην είσοδο του Ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού και των συγκροτημάτων γυμνασίων και λυκείων Περάματος.
Ως δήμαρχος το 2002 το βρήκα στα μπετά με εγκατεστημένους μέσα άστεγους και χρήστες τοξικών ουσιών και με μαραθώνιους αγώνες καταφέραμε μέσα σε 4 χρόνια και το εγκαινιάσαμε με εντυπωσιακό τρόπο αποσπώντας την προσοχή ,το ενδιαφέρον και την χρηματοδότηση 1εκ,ευρώ από τους πρωθυπουργούς  Κώστα Σημίτη και έπειτα 2εκ.ευρώ από τον Κώστα Καραμανλή εντάσσοντας το μέσα στις δαπάνες των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως προπονητήριο χωρίς καν να είναι Ολυμπιακό έργο.
Η Επόμενη Δημοτική αρχή 2006-2010 έκανε προσπάθειες να συνεχίσει τη λειτουργία του αλλά δεν τα κατάφερε έως τέλους.
Εκτοτε και χωρίς ποτέ να έχουμε ενημερωθεί επίσημα και με έγγραφα όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου το Κολυμβητήριο ρημάζει στερώντας την άθληση από χιλιάδες δημότες όλων των ηλικιών που το έχουν ανάγκη.
Έξι χρόνια τώρα και παρόλες τις επισκέψεις του κ.Τσίπρα, της κας Δούρου με τον σημερινό Δήμαρχο στο σημείο και τις εξαγγελίες του Δημάρχου Περάματος δεν έχει κινηθεί τίποτα.
Ανεπίσημα μαθαίνουμε ότι ομάδες μεγάλες και ιδιώτες επενδυτές έχουν ζητήσει σε μυστικές συναντήσεις την επαναλειτουργία και εκμετάλλευσή του με δική τους ευθύνη, όμως ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν αναφέρουν τίποτα και σε κανέναν.
Αιτούμαστε να εντάξετε στις προσπάθειες και με ευθύνη και δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής να αναλάβετε την επαναλειτουργία του μεγαλύτερου σε ανάγκη δημόσιου έργου των τελευταίων δεκαετιών του Περάματος.
Το Πέραμα βάλτωσε χωρίς καμιά εγκατάσταση άθλησης και Πολιτισμού την τελευταία δεκαετία.
Αιτιούμαστε άμεση συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας αναπτύξουμε αυτό το θέμα αλλά και τρέχουσες ανάγκες της πόλης μας”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı