You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πέραμα: Διαμαρτυρία του Δήμου για το κλείσιμο του καταστήματος της Alpha

Πέραμα: Διαμαρτυρία του Δήμου για το κλείσιμο του καταστήματος της Alpha

Πέραμα: Διαμαρτυρία του Δήμου για το κλείσιμο του καταστήματος της Alpha

Ο Δήμος Περάματος απέστειλε επιστολή προς την Alpha Bank διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο του καταστήματος της τράπεζας στην πόλη.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος ανέφερε ό,τι η αιφνιδιαστική αυτή απόφαση εν μέσω μάλιστα πανδημίας έχει προκαλέσει αναστάτωση, αγανάκτηση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και στους χιλιάδες πελάτες και συναλλασσόμενους με το εν λόγω κατάστημα, καθώς γεννά σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

“Επισημαίνουμε και υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Περάματος αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο μεταξύ της Περιφέρειας Πειραιά και της Νήσου Σαλαμίνας, είναι ένας δυναμικός και διαρκώς αναπτυσσόμενος Δήμος διαθέτοντας στα όρια του το μεγαλύτερο πορθμείο της χώρας, το μεγαλύτερο Ναύσταθμο, τη μεγαλύτερη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και τον μεγαλύτερο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης στο Δήμο μας δραστηριοποιείται ικανός αριθμός βιοτεχνιών, μεταποιητικών δραστηριοτήτων και μεγάλος αριθμός εργαζομένων, επαγγελματιών – επιτηδευματιών.

Από όλα τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι σ΄ έναν τέτοιο τόπο με τα χαρακτηριστικά του Δήμου Περάματος μια τέτοια απόφαση είναι ιδιαιτέρως αρνητική” υπογραμμίζει ο Δήμαρχος και καλεί τη Διοίκηση της Τράπεζας να αναθεωρήσει την απόφασή της. 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı