You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πέραμα: Απίστευτο κυκλοφοριακό χάος από τις εργασίες της COSCO

Πέραμα: Απίστευτο κυκλοφοριακό χάος από τις εργασίες της COSCO

Πέραμα: Απίστευτο κυκλοφοριακό χάος από τις εργασίες της COSCO

Τη διακοπή τους και νέο σχεδιασμό ζητά ο Δήμαρχος

Να σταματήσει εδώ και τώρα το έργο της COSCO το οποίο δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, στην είσοδο της πόλης του Περάματος, ζητά ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης. Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο ύψος του Νέου Ικονίου από την COSCO, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την κατάληψη σημαντικού τμήματος του οδοστρώματος του μοναδικού δρόμου εισόδου-εξόδου της πόλης.
Το συγκεκριμένο έργο σχετίζεται με την υπόγεια οδική σύνδεση του σταθμού διακίνησης αυτοκινήτων με τον πρώην χώρο ΟΔΔΥ στην είσοδο της πόλης. Ο Δήμος έχει διαφωνήσει τόσο με τον χρόνο όσο και με τον τρόπο που επιλέχθηκε να γίνει το έργο αλλά και με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
“Όλοι γνωρίζουν πως τους καλοκαιρινούς μήνες η κυκλοφοριακή κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη εξαιτίας της μετακίνησης μεγάλου αριθμού παραθεριστών από και προς τη Σαλαμίνα. Παράλληλα, το Πέραμα είναι μία πόλη από την οποία διέρχονται καθημερινά -εκτός των κατοίκων του Περάματος και της Σαλαμίνας- και οι εργαζόμενοι της ΝΕΖ, των Ναυπηγείων, των εταιρειών πετρελαιοειδών, του Ναυστάθμου, της ΔΕΝ και άλλοι. Συνεπώς, το κυκλοφοριακό αυτό κομφούζιο και η ταλαιπωρία των πολιτών θα μπορούσε να αποφευχθεί με τη διακοπή της εκτέλεσης των εργασιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες” ανέφερε ο Δήμαρχος ο οποίος έχει ήδη ζητήσει από την COSCO να προβεί άμεσα στην προσωρινή διακοπή των εργασιών και να αναθεωρήσει το χρονοδιάγραμμά της, εκπονώντας μια διαφορετική κυκλοφοριακή μελέτη που θα λαμβάνει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
“Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Περάματος θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει κάθε δραστηριότητα που προκαλεί επιπρόσθετη επιβάρυνση στους κατοίκους της πόλης” κατέληξε ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı