You Are Here: Home » VIDEOS » Πάνω από 2500 καρναβαλιστές στη Νίκαια

Πάνω από 2500 καρναβαλιστές στη Νίκαια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Καρναβαλικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στους χιλιάδες κατοίκους της πόλης που αγκάλιασαν και έκαναν δική τους αυτή την προσπάθεια:

««Όταν ασχολείσαι με τα κοινά η πιο μεγάλη σου χαρά είναι κάθε φορά που ο κόσμος ξεπερνάει τις προσδοκίες σου. Όταν ξεκινήσαμε να στήνουμε την παρέλαση για το καρναβάλι της Νίκαιας, εγώ και οι συνεργάτες μου ήμασταν πολύ «μαγκωμένοι».

Μπορούμε να ξεπεράσουμε την ανεργία, τη φτώχεια, τη μιζέρια, τους πρόσφυγες και όλα αυτά που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας έστω για λίγες ώρες;

Αποδείξατε πως ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Περίπου 2.500-3.000 καρναβαλιστές και 5.000 θεατές κατέκλυσαν την 7ης Μάρτη 1944 (πρ. Κονδύλη) και χάρηκαν όπως εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε ξαναγίνει.

Όποιος ήταν εκεί την περασμένη Κυριακή έζησε τη χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων και το αυθεντικό «ευχαριστώ» τους από τα βάθη της ψυχής τους.

Από φέτος όλοι μαζί δημιουργήσαμε ένα νέο θεσμό στην πόλη. Κλείνουμε ραντεβού από τώρα για του χρόνου την προτελευταία Κυριακή της Αποκριάς που θα είμαστε όλοι μαζί στο Καρναβάλι της Νίκαιας. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας και μη χάνετε χρόνο, ξεκινήστε να ετοιμάζεστε, το αύριο είναι κοντά…»».

 

Ο Δήμαρχο

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı