You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πάμε Αίγινα με «κοινωνικό εισιτήριο»

Πάμε Αίγινα με «κοινωνικό εισιτήριο»

Πάμε Αίγινα με «κοινωνικό εισιτήριο»

Πρωταγωνιστής στη γραμμή το Ε/Γ-Ο/Γ Αγ. Νεκτάριος

Τον «θεματοφύλακα» της οικονομικής μετακίνησης του επιβατικού κοινού στην Αίγινα αποτελεί για άλλη μια χρονιά το Ε/Γ-Ο/Γ Αγιος Νεκτάριος μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον με έντονα τα στοιχεία του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Εδώ και μία δεκαετία η εταιρεία ΑΝΕΣ αποτελεί σταθερή αξία στη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα κυρίως λόγω των προσιτών ναύλων. Σήμερα το κόστος μετακίνησης στην Αίγινα είναι ακόμα πιο χαμηλό αφού η ΑΝΕΣ LINES η οποία έχει καθιερωθεί ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με το «κοινωνικό» εισιτήριο, αποφάσισε να μειώσει κι άλλο τις τιμές των εισιτηρίων τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα αυτοκίνητα. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η ελληνική οικογένεια, αναπροσαρμόζει την οικονομική της πολιτική ρίχνοντας τις τιμές στα 13 ευρώ το άτομο μετ’επιστροφής και στα 32 ευρώ (μετ’επιστροφής) για τα οχήματα.

Και φέτος λοιπόν, η εταιρεία ΑΝΕΣ, αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση για όσους θέλουν να επισκεφθούν την Αίγινα χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το πλοίο εκτελεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα τρία δρομολόγια για την Αίγινα. Συγκεκριμένα, αποπλέει από το λιμάνι του Πειραιά στις 8:30 το πρωί, στις 12:15 το μεσημέρι και στις 4:15 το απόγευμα.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı