You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο στόχος δεν επετεύχθη

Ο στόχος δεν επετεύχθη

Ο στόχος δεν επετεύχθη

Πίσω από τα φώτα, τους πανηγυρισμούς και τις ιαχές – δήθεν – θριάμβου στο εκλογικό κέντρο του «Πειραιά Νικητή», στην Ηρώων Πολυτεχνείου, κρύβονται βαθιά απογοήτευση αλλά και έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τα έδωσε όλα για να «πάρει» τον Δήμο του Πειραιά από τον πρώτο γύρο αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη.

Κυριολεκτικώς, μόχθησε οργώνοντας καθημερινώς τις γειτονιές για να αντικρίσει τους Πειραιώτες και να αντιστρέψει το δυσμενές κλίμα ζητώντας ταπεινά την ψήφο τους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το παιχνίδι πάνω του. «Ελιωσε» στην τρεχάλα. Εχασε κιλά, ξόδεψε αφειδώς χρήμα, χρησιμοποίησε κάθε θεμιτό και αθέμιτο εργαλείο, εξάντλησε όλα τα μέσα προβολής που διαθέτει αλλά και κάθε οδό προσέγγισης του εκλογικού σώματος για να πάρει την αυτοδυναμία, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί για τον δημοτικό του συνδυασμό, πύρρειο νίκη. Το προβάδισμα του α΄γύρου μπορεί να είναι μεγάλο για τον «Πειραιά Νικητή», όμως, ο αριθμός των 22 εδρών – εφόσον εκλεγεί – δεν του εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία που διακαώς επιθυμούσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και απαιτούσε από τους συνεργάτες του.

Εδώ και έξι μήνες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος με τον εκλεκτό του, απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Ανθρωποι του περιβάλλοντος του εφοπλιστή αναφέρουν ότι το αφεντικό τον έχει στην «μπούκα» τους τελευταίους έξι μήνες για τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η θητεία του στην πειραϊκή κοινωνία, ενώ πριν από λίγες μέρες ο θυμός του ήταν τόσο έντονος που ξέσπασε… σ΄ένα τραπέζι του εκλογικού του κέντρου.

Ωστόσο, το επιστέγασμα της δήλωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη απευθυνόμενος στους συκοφάντες, ήταν πως πρόκειται για ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση – προσωπικό στοίχημα. Το 2014 ο αντίπαλος ήταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και σήμερα, η… κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı