You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Ο… Σουηδός Αχμέντ έσυρε και βίασε ένα εννιάχρονο κορίτσι

Ο… Σουηδός Αχμέντ έσυρε και βίασε ένα εννιάχρονο κορίτσι

Ο… Σουηδός Αχμέντ έσυρε και βίασε ένα εννιάχρονο κορίτσι

Πριν από λίγους μήνες ένας Σομαλός διερμηνέας που παρέμενε στη Σουηδία από το 2005 ήταν ύποπτος για υπόθεση παιδικού βιασμού εναντίον ενός κοριτσιού εννέα ετών. Τη Δευτέρα,η υπόθεση ήρθε στο δικαστήριο. Οι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον υποτροπιάζοντα παιδόφιλο και την πράξη του είναι ανατριχιαστικές. Πώς έσυρε, χτύπησε και βίασε το κορίτσι υπό απειλές μαχαιριού.

Αναλυτικότερα, στις 15 Απριλίου, ένα εννιάχρονο κορίτσι πήγαινε στο σπίτι του από το σχολείο, όταν ο 39χρονος Ahmed Dahir Mahamoud της επιτέθηκε στο Kimstad, περίπου 20 χλμ. από το Norrköping. Ο Ahmed, ο οποίος έχει εγγραφεί στα σουηδικά αρχεία από το 2005, έλαβε Σουηδική υπηκοότητα το 2014. Έκτοτε, έχει εργαστεί ως διερμηνέας και πρόσφατα ασχολήθηκε με την επαγγελματική κατάρτιση μέσω της Επαγγελματικής Ακαδημίας.

Τον Ιούνιο του 2018 , καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών για επιδεινωμένη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αυτό συνέβη αφότου τον Απρίλιο του 2017, εξαπάτησε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι από μια στάση λεωφορείου και την βίασε υπό την απειλή ενός μαχαιριού. Αποφυλακίστηκε με απαλλαγή τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ενώ απέμειναν επτά μήνες στην ποινή του. Δεν είναι σαφές εάν έχει γίνει έρευνα σχετικά με το εάν θεωρήθηκε σωφρονισμένος ή αν υπήρξε οποιαδήποτε εκτίμηση κινδύνου για υποτροπή στην κακοποίηση παιδόφιλων.

Δεν πέρασαν πολλοί μήνες πριν ο Αχμέντ βρει το επόμενο θύμα του στο Νόρκοπινγκ. Το εννιάχρονο κορίτσι απήχθη με ένα μαχαίρι στο λαιμό της και μεταφέρθηκε σε μια δασική περιοχή όπου στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση η οποία ολοκληρώθηκε με βιασμό. Σε σχέση με τον βιασμό, ο Ahmed έχει φορέσει πλαστικά γάντια με την ελπίδα να ξεφύγει από τα ίχνη. Κατά τη διάρκεια της τεχνικής έρευνας, η αστυνομία βρήκε ίχνη σπέρματος στη βουβωνική χώρα του κοριτσιού. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαλυπτικό γιατί το σπέρμα προήλθε από τον Ahmed. Ένας διερχόμενος οδηγός είδε το ματωμένο και λασπωμένο κορίτσι κατά μήκος του δρόμου και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κορίτσι φώναζε και είπε στον αυτοκινητιστή ότι είχε δεχτεί επίθεση από έναν άνδρα με μαχαίρι.

“Θα σκότωνε την οικογένειά μου”

Στην ανάκριση της αστυνομίας, το κορίτσι είπε πώς συνέβη η απαγωγή και ο βιασμός. Αφηγείται πώς έτρεμε το σώμα της και σκέφτηκε ότι ήταν το τέλος της ζωής της. Ο Αχμέτ ξάπλωσε το κορίτσι και πίεσε στην κοιλιά της. Αφού ολοκληρώθηκε ο βιασμός, σκούπισε το σπέρμα του με τη βοήθεια των ρούχων της. Στη συνέχεια, σήκωσε ένα μαχαίρι και απείλησε να σκοτώσει την οικογένειά της εάν το έλεγε στους γονείς της ή στην αστυνομία. Μετά τον συναγερμό, η αστυνομία ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον έλεγχο της τοπικής κυκλοφορίας στην άμεση περιοχή. Με την βοήθεια κάμερας παρακολούθησης τρένου συνέλαβε τον Ahmed με λάσπη στα ρούχα του.

Ahmed: “Κάποιος προσπαθεί να με βάλει εκεί”

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στην αστυνομία, ο Αχμέντ αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Πιστεύει ότι υπάρχει ένα άτομο που προσπαθεί να τον παγιδέψει τοποθετώντας τα υπάρχοντά του στη σκηνή του εγκλήματος. Όταν ο ανακριτής ρώτησε για το σπέρμα του Ahmed στο σώμα του κοριτσιού, εκείνος απάντησε ότι κάποιος έχει το σπέρμα του!!! Μάλιστα διαβεβαιώνει την αστυνομία “ότι μπορείτε να βάλετε σπέρμα στο ψυγείο και να το διατηρήσετε φρέσκο”.

Ο Ahmed δεν μπορεί να απελαθεί

Τη Δευτέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Norrköping ανακοίνωσε ότι ο Ahmed καταδικάστηκε για εξαιρετικά σοβαρή επίθεση, απαγωγή, υποτροπή βιασμού παιδιού στο δικαστήριο σε έντεκα χρόνια φυλάκισης. Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 240.000 SEK σε αποζημίωση στο κορίτσι.

Ο Αχμέντ κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του κοριτσιού, αλλά ο τίτλος άλλαξε σε εξαιρετικά σοβαρή επίθεση επειδή άφησε το λαιμό του κοριτσιού πριν χάσει αυτό τις αισθήσεις του. Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε να απαιτήσει απέλαση για τον Σομαλό μετανάστη επειδή ο Ahmed είχε λάβει Σουηδική υπηκοότητα.

 πηγή: pentapostagma.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı