You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο σκιώδης Δήμαρχος κι ο “Δήμαρχος” στην υποδοχή του Ying Yong στον Πειραιά

Ο σκιώδης Δήμαρχος κι ο “Δήμαρχος” στην υποδοχή του Ying Yong στον Πειραιά

Ο σκιώδης Δήμαρχος κι ο “Δήμαρχος” στην υποδοχή του Ying Yong στον Πειραιά

Αρχίζει να εδραιώνεται πια η εικόνα του Βαγγέλη Μαρινάκη ως του προσώπου που έχει στα χέρια του όλες τις εξουσίες οι οποίες απορρέουν από το αξίωμα του Δημάρχου Πειραιά. Αν και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, οι πάντες γνωρίζουν ότι το αφεντικό του Ολυμπιακού είναι ταυτοχρόνως και το αφεντικό του Γιάννη Μώραλη κι ας έχει λάβει την εντολή διοίκησης του Δήμου. Ολοι αναγνωρίζουν σαν Δήμαρχό τους τον Βαγγέλη Μαρινάκη – υποτιμώντας τον θεσμικό ρόλο του δημοκρατικώς εκλεγμένου Γιάννη Μώραλη – κι αυτό πλέον ομολογείται εμμέσως πλην σαφώς και από τα μέσα του Ομίλου των ΜΜΕ που του ανήκουν. Ωστόσο, κι άλλα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ αναφέρονται στον Δήμαρχο αναρτούν φωτογραφία Μαρινάκη.

Ακόμα και η υποδοχή του Δημάρχου της Σαγκάης Ying Yong στο Δημοτικό Θέατρο είχε σε πρώτο πλάνο τη θερμή χειραψία Μαρινάκη – Χu Lirong (πρόεδρος της COSCO) παραμερίζοντας τον Γιάννη Μώραλη. Αυτή τη φορά το καπέλωμά του από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Στόχος της συνάντησης πάντως, ήταν η περαιτέρω ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ Δήμου Πειραιά και Δήμου Σαγκάης και η ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με την προώθηση και την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Δήμων σε θέματα επιχειρηματικότητας, πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού. Επιπλέον, συζητήθηκε η επένδυση της  Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και τα οφέλη που μπορεί να έχει από αυτή την επένδυση η τοπική κοινωνία.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı