You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Σγουρός έχασε, ο Κατσικάρης κέρδισε

Ο Σγουρός έχασε, ο Κατσικάρης κέρδισε

Ο Σγουρός έχασε, ο Κατσικάρης κέρδισε

Για «χαρακίρι» Σγουρού μιλούν όλοι όσοι αναλύουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Αττικής. Αν ο Στέφανος Χρήστου παρέμενε υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά ο απερχόμενος περιφερειάρχης θα είχε εξασφαλίσει άνετα άλλη μια πενταετία. Δεν χωράει αμφιβολία ότι με τις ψήφους του κου Χρήστου, ο Γιάννης Σγουρός θα είχε επανεκλεγεί και με μεγάλη διαφορά από τη σημερινή νικήτρια των εκλογών Ρένα Δούρου.

Ο Δημήτρης Κατσικάρης από την άλλη, είναι ο μεγάλος νικητής του συνδυασμού αφού στον δεύτερο γύρο με το δικό του τρέξιμο, από τη Σαλαμίνα μέχρι τα Αντικύθηρα, ανέδειξε τον συνδυασμό πρώτο στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με ποσοστό 56%. Παρόλη δε την πικρία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Δημήτρης Κατσικάρης πιστεύει, όπως τονίζει σε σχετική δήλωσή του, ότι στην πολιτική -όπως και στη ζωή- «είμαστε προσωρινοί και «σκυταλοδρόμοι». Παραλαμβάνουμε τη σκυτάλη, εργαζόμαστε για τον πολίτη και αργά ή γρήγορα παραδίδουμε στον επόμενο, με την ευχή να πετύχει περισσότερα από εμάς, γιατί μόνο τότε πηγαίνει μπροστά η κοινωνία μας και οι μικρές μας πατρίδες». Και συνεχίζει:

«Πίστευα και πιστεύω, ότι με το Εμείς και όχι με το Εγώ, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να πορεύομαι.

Έδωσα για τα Νησιά μας, το πανέμορφο «μπαλκόνι του Πειραιά», μοναχικές και νικηφόρες μάχες εμπροσθοφυλακής, απέναντι σε ένα ανάλγητο κεντρικό κράτος, απέναντι σε κατεστημένες νοοτροπίες και προσωπικές στρατηγικές.

Ο Πειραιάς και τα Νησιά του μέλλοντός μας θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, στο πλευρό των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών που αναζητούν λύσεις, μέσα από την κοινή δράση, τη σκληρή δουλειά και την αλήθεια».

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı