You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » “Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει το νούμερο ένα λιμάνι στη Μεσόγειο”

“Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει το νούμερο ένα λιμάνι στη Μεσόγειο”

“Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει το νούμερο ένα λιμάνι στη Μεσόγειο”

Στην τελετή έναρξης της λειτουργίας του κέντρου διανομής της Huawei, που από χθες δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στο ΣΕΠ Α.Ε., παρέστη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, εξυπηρετώντας περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα, ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες. Σήμερα, εδώ, συνεχίζουμε ναυπηρετούμε το όραμά μας, ότι ο Πειραιάς πρέπει να γίνει το νούμερο ένα λιμάνι στη Μεσόγειο. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτή τη δέσμευση. Θέλουμε το λιμάνι του Πειραιά να αποτελέσει το βασικόlogistic κέντρο μεταφορών στην Ευρώπη και τις νέες πύλες στις νοτιοανατολικές αγορές.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με τη Cosco αποτελεί παράδειγμα και αποδεικνύει ότι, όταν έχεις αφοσιωμένους και σοβαρούς συνεργάτες, μπορείς να κάνεις ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα. Εμείς, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο να επεκτείνουμε, να αναπτύξουμε και να αυξήσουμε αυτή τη συνεργασία. Και ήδη, όπως γνωρίζετε, έχουμε υπογράψει την επέκταση της συμφωνίας μας. Ανεξαρτήτως των εμποδίων που συναντάμε στο δρόμο μας , εμείς ,είμαστε αφοσιωμένοι στο να τηρήσουμε την υπογραφή μας.

Ταυτόχρονα, από τον Πειραιά , θέλουμε να στείλουμε ακόμα ένα μήνυμα προς όλους : Η Ελλάδα αλλάζει και τα λιμάνια της Ελλάδας γίνονται πύλες της Ευρώπης. Η Ευρώπη πρόκειται να έχει νέες πύλες για την Νοτιοανατολική αγορά και η Ελλάδα πρόκειται να το αναδείξει. Ό,τι και να γίνει είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας, να αναπτύξουμε περαιτέρω τα λιμάνια μας και τις δυνατότητές μας.

Καλωσορίζω την επένδυσή σας και την συνεργασία σας. Και είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε και κάθε νέα συνεργασία, κάθε νέο επενδυτή που επιλέγει τον Πειραιά ως λιμάνι των Ευρωπαϊκών αγορών».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı