You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » “Ο Πειραιάς δεν είναι κομματικό λάφυρο”

“Ο Πειραιάς δεν είναι κομματικό λάφυρο”

“Ο Πειραιάς δεν είναι κομματικό λάφυρο”

Κληθείς να σχολιάσει πιθανή υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα για τον Δήμο Πειραιά, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε τα εξής: «Ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι οι δημότες του Πειραιά. Εδώ, το απέκτησαν και οι μη δημότες, αφού γίνονται δημότες την ώρα που δηλώνουν υποψήφιοι. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας. Η ωριμότητα του πολίτη κρίνει. Εκείνο που θέλω, από αυτήν την θέση, να πω είναι ότι τα κόμματα και προπαντός οι πολιτικοί αρχηγοί να πάψουν να βλέπουν τις πόλεις και προπαντός τον Πειραιά που με αφορά, ως κομματικό λάφυρο, διότι δεν προσφέρεται. Δεν δίνουμε τον Πειραιά ως κομματικό λάφυρο.

Όποιος αγαπάει τον Πειραιά και πιστεύει ότι θέλει να τον υπηρετήσει από τη θέση του δημάρχου, είναι ελεύθερος να μας πει με ποιες προϋποθέσεις, με ποιο πρόγραμμα, με ποια στελέχη, με ποιους συνεργάτες. Αυτό σημαίνει δημοκρατία.

Εγώ όμως θα μείνω στο καθήκον. Ζήτησα να εκλεγώ δήμαρχος και ο πειραϊκός λαός με τίμησε, όχι για να κάνω τερτίπια για τις επόμενες εκλογές, αλλά για να κάνω έργο για τις επόμενες γενιές. Έτσι, δεν θα μπω σε μια διαδικασία μακράς διαρκείας προεκλογικού τύπου και χαρακτήρα.

Φαίνεται ότι εδώ υπάρχει ένα έργο το οποίο εκτιμά ο πειραϊκός λαός, γι αυτό οι φιλοδοξούντες να γίνουν δήμαρχοι και κόμματα που θέλουν τις πόλεις ως λάφυρα, δυσκολεύονται να επιλέξουν. Καλή τύχη.

Πρέπει να πω ότι τον κ. Δρίτσα τον εκτιμώ. Είναι ένας Πειραιώτης, ο οποίος έχει μια ποιότητα και ένα ήθος».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı