You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Ο Ξηρός ή ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος;

Ο Ξηρός ή ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος;

Ο Ξηρός ή ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος;

Ποιοι σας τρομοκρατούν περισσότερο; Θα μπορούσαν να είναι δύο από τα ερωτήματα στις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί η εικόνα που διαμορφώνουν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ μετά την εξαφάνιση του πρώην τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Στο ερώτημα αυτό, εγώ απαντώ ευθέως. Οι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αυτοί οι οποίοι σκορπίζουν τον φόβο και τρόμο στην ελληνική κοινωνία. Μας τρομοκρατούν καθημερινά με τα ληστρικά τους μέτρα. Μας τρομοκρατούν τη μία ότι αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι θα μας πάρουν το σπίτι. Την άλλη με τις οφειλές στην εφορία, ότι θα μας μπουζουριάσουν αν δεν ξεχρεώσουμε, την παράλλη ότι θα ψοφήσουμε από το κρύο αν δεν βάλουμε πετρέλαιο χρεώνοντάς μας ακόμα και τα υψηλά επίπεδα αιθαλομίχλης.

Ο Ξηρός ή ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος; Ποιοι μάς τρομοκρατούν περισσότερο; Οι Σαμαράς και Βενιζέλος, ξαναπαντώ εγώ. Το παρεάκι του τρόμου που μας επιφυλάσσει πολλές ακόμη τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις με εκατόμβες θυμάτων. Οποιον πάρει ο Χάρος.

Κι από την άλλη, τόσοι και τόσοι αλλοδαποί μεγαλέμποροι ναρκωτικών παίρνουν άδεια από τις Φυλακές χωρίς επιστροφή. Δεν είδα, όμως, κανέναν τους να αγωνιά για τον κίνδυνο που συνιστά η επαναδραστηριοποίησή τους στα στέκια της ηρωίνης. Για τον αργό θάνατο που μοιράζουν στα παιδιά μας.

Επομένως, ποιος Ξηρός; Οι πραγματικοί τρομοκράτες ήταν πάντα έξω και δεν θα συλληφθούν ποτέ για τα τρομοκρατικά χτυπήματά τους, για τα ειδεχθή εγκλήματά τους γιατί για αυτούς ισχύει το ακαταδίωκτο!

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı