You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Νίκος Βλαχάκος δεν είναι μόνο ο αδελφός του ήρωα των Ιμίων

Ο Νίκος Βλαχάκος δεν είναι μόνο ο αδελφός του ήρωα των Ιμίων

Ο Νίκος Βλαχάκος δεν είναι μόνο ο αδελφός του ήρωα των Ιμίων

Ο Νίκος Βλαχάκος δεν είναι μόνο, ο αδελφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου. Είναι ο γιατρός που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην πειραϊκή κοινωνία, που έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην επιστημονική κοινότητα και δικαίως του έχει αποδοθεί το προσωνύμιο του ανθρωπιστή.

Είναι ο άνθρωπος που υπερέβαλλε εαυτόν ως Διοικητής στο μεγαλύτερο αντικαρκινικό νοσοκομείο της χώρας, για να βρει εγκαίρως και ο τελευταίος καρκινοπαθής του Μεταξά ένα κρεβάτι στους θαλάμους του πόνου. Που ήταν παρών σε κάθε παράκληση για βοήθεια. Που απαντούσε σε κάθε τηλεφώνημα. Και η εξουσία, λένε, αποκαλύπτει την προσωπικότητα του ατόμου (Αρχή άνδρα δείκνυσι).

Επί ενάμιση χρόνο εργάστηκε αόκνως για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας στους ασθενείς.

Ηταν ο διοικητής που πήρε τη «σκυτάλη» και «έτρεξε» σε μια χρονική περίοδο που δεκάδες κλίνες είχαν βάλει λουκέτο ενώ ο αριθμός των καρκινοπαθών συνεχώς μεγάλωνε. Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του νοσοκομείου, το 2014 ήταν η χρονιά κατά την οποία νοσηλεύτηκαν 1050 περισσότερα άτομα, σε σχέση με το 2013, με μειωμένες δαπάνες.  Αυτός είναι ο Νίκος Βλαχάκος. Ολοι μιλούν μέχρι σήμερα για έναν διοικητή που υπηρέτησε με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης το ύψιστο αγαθό της υγείας βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με την ίδια πίστη που έχει στον νόμο του Ιπποκράτη, θέλει να υπηρετήσει και την πόλη του Πειραιά. Ο Νίκος Βλαχάκος ηγείται ενός δυνατού ψηφοδελτίου με άφθαρτες προσωπικότητες, ικανούς Πειραιώτες με περγαμηνές στον επαγγελματικό στίβο, που αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν επί της ουσίας στην πόλη τους χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες και σόου για τη δημιουργία εντυπώσεων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı