You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο… μπάρμπας από την Κορώνη

Ο… μπάρμπας από την Κορώνη

Ο… μπάρμπας από την Κορώνη

Ποιας Κορώνης και ποιας Μεθώνης. Τους έβαλε τα γυαλιά ο «μπάρμπας» της γειτονιάς μας. Ο Γιάννης Τραγάκης, ο γαλάζιος βουλευτής της Β’ Πειραιά και Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τον διορισμό τεσσάρων συγγενικών του προσώπων στο Κοινοβούλιο. Της κόρης του, του γαμπρού του, της αδελφής του γαμπρού του αλλά και της γυναίκας του γιου του. Νομίμως μεν, αλλά χωρίς ίχνος ηθικής δε. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τραγάκης εξελέγη έχοντας συγκεντρώσει την πλειοψηφία των γαλάζιων ψήφων στην εκλογική του περιφέρεια.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Δημοκρατία» που προκάλεσαν έντονες σεισμικές δονήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τραγάκης επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να κρυφτεί πίσω από την ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης για τον τρόπο επιλογής των μετακλητών υπαλλήλων με βάση τα κριτήρια εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας, όπως είπε. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν διόρισε εκείνος τη νύφη και το γαμπρό του, απλώς «έτυχε» να παντρευτούν τον γιό και την κόρη του!

Τι λένε άραγε σήμερα όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι που ευελπιστώντας σε μια θεσούλα εργασίας, ισχυροποίησαν τον Γιάννη Τραγάκη για να βολέψει όλο του το συγγενολόι;

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı