You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Μανώλης Στρατουδάκης δεν είναι πια μαζί μας

Ο Μανώλης Στρατουδάκης δεν είναι πια μαζί μας

Ο Μανώλης Στρατουδάκης δεν είναι πια μαζί μας

Η είδηση ότι ο Μανώλης Στρατουδάκης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, έπεσε σαν κεραυνός. Αυτός ο σπουδαίος άντρας, ο άριστος αξιωματικός, ο ευθύς, ο έντιμος, ο σπάνιος, με τη μεγάλη καρδιά και πάντα με τον καλό λόγο, το ήθος, τις αρχές, τη συνέπεια δεν είναι πια στη ζωή. Επί σειρά ετών υπηρέτησε στο Ανακριτικό της Τροχαίας Πειραιά ξεχωρίζοντας για τον άμεμπτο χαρακτήρα του και τον ιδιαίτερο ζήλο με τον οποίο ασκούσε τα καθήκοντά του.

Ο Μανώλης Στρατουδάκης διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών ενώ τον αναγόρευσαν σε επίτιμο αντιπρόεδρο τιμώντας τον παράλληλα για την
35ετή του προσφορά. Ηταν συνιδρυτής, το 1997, της Τοπικής Υποδιοίκησης Πειραιά και πρωτεργάτης για την αναγωγή της σε Τοπική Διοίκηση το 2003. Επίσης, στον ίδιο οφείλεται η μετονομασία της τοπικής από ΤΔ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ΤΔ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ. Όλα αυτά τα χρόνια με σεμνότητα και αξιοσημείωτη διακριτική παρουσία προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ένωση, αλλά και στην κοινωνία του Πειραιά, με σπουδαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό έργο.

Ο Μανώλης Στρατουδάκης ξεχώρισε και ως ψάλτης στην εκκλησία που ήταν το δεύτερο σπίτι του μετά την πρόωρη αποστράτευσή του. “Η Παναγιά μαζί σας” μάς έλεγε από τα βάθη της ψυχής του κάθε φορά που μας συναντούσε. Η εγκαρδιότητά του προς όλους, ήταν πηγαία. Η αγάπη του δε για τη Λενιώ του, τη γυναίκα του, ξεχείλιζε σε κάθε κουβέντα του, σε κάθε του βλέμμα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı