You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Kορωνοϊός: Τρία κρούσματα στην Ιωνίδειο

Kορωνοϊός: Τρία κρούσματα στην Ιωνίδειο

Kορωνοϊός: Τρία κρούσματα στην Ιωνίδειο

Τρία βεβαιωμένα κρούσματα COVID στην Ιωνίδειο. Αφορούν σε μαθητή του Β4 στο Γυμνάσιο και σε μαθητή του Α4 στο Λύκειο και στο Γ2 στο Λύκειο.

Πιο συγκεκριμένα ο μαθητής στο Γ2 Λυκείου έκανε rapid test που βγήκε θετικό και αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού PCR test τα οποία σύμφωνα με την ΚΥΑ του Υπ. Παιδείας θα καθορίσουν τις περαιτέρω ενέργειες της διεύθυνσης του σχολείου. Οι μαθητές του Γ2 δε θα προσέθλουν στο σχολείο αύριο Δευτέρα 26/10 και θα κάνουν τηλε- εκπαίδευση, σύμφωνα με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Ωστόσο, καταγγέλλουν ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι οι υφιστάμενες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, στις οποίες απευθύνθηκαν οι γονείς που έχουν παιδιά στα συγκεκριμένα τμήματα, δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά τους να κάνουν τεστ τη στιγμή που μερικά από αυτά εμφανίζουν μόνο βήχα και όχι πυρετό.
“Πως θα διασφαλίσουμε όμως ότι τόσο οι συμμαθητές των παιδιών που έχουν αρρωστήσει αλλά και οι οικογένειές τους δεν κινδυνεύουν, όταν οι υπηρεσίες υγείας ανταποκρίνονται με αυτό τον τρόπο;” τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση τους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı