You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Ο Ανωμερίτης υπονομεύει τη Formula 1 στη Δραπετσώνα»

«Ο Ανωμερίτης υπονομεύει τη Formula 1 στη Δραπετσώνα»

«Ο Ανωμερίτης υπονομεύει τη Formula 1 στη Δραπετσώνα»

Καταγγελία του Αθανάσιου Παπαθεοδώρου της Dielpis Formula 1Για υπονόμευση της Formula 1 και κατ’επέκταση της προσπάθειας του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή να συμβάλει στην υλοποίηση στη δημιουργία ενός γεγονότος με παγκόσμια προβολή που θα δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη στην περιοχή, καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη, ο Αθανάσιος Παπαθεοδώρου της Dielpis Formula 1. Ενώ όπως αναφέρει, υποσχέθηκε στον Δήμαρχο την παραχώρηση στον Δήμο της έκτασης που ανήκει στον Ο.Λ.Π. και αφορά το παραλιακό μέτωπο στην περιοχή των Λιπασμάτων, συνολικού εμβαδού 93.750τμ και αφού επανέλαβε την υποστήριξή του στην πρόταση για διοργάνωση Αγώνων F1 στο λιμάνι, από τότε έως σήμερα δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με τον Ο.Λ.Π. χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πραγματοποιήσει την ιστορικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή υπόσχεσή του στον δήμαρχο.

«Ο ρόλος των πολιτικών προσώπων -από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχουν- θα έπρεπε να είναι τέτοιος που να προωθεί σκέψεις, έργα και ευκαιρίες που ωφελούν τους πολίτες και τη χώρα, να λένε την αλήθεια και να εργάζονται για το καλό του τόπου και όχι να διενεργούν με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Η γιγαντιαία προσπάθεια που γίνεται με στόχο να υλοποιήσει η περιοχή του Λιμανιού, οι κάτοικοι, οι γύρω Δήμοι και η χώρα, αυτό το κορυφαίο Παγκόσμιο Γεγονός, φυσικά συνεχίζεται με συμμάχους, αυτούς που το στήριξαν από τη γέννησή του έως σήμερα αλλά και τους πολίτες, οι οποίοι και μετά τις τελευταίες εξελίξεις δηλώνουν αποφασιστικά το παρών» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı