You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις

Πέντε αστυνομικούς έχει στην υπηρεσία του ο Καμίνης. Αλλους τόσους και ο Κακλαμάνης. Εσύ, όμως, κρατάς τα πρωτεία. Ούτε πέντε, ούτε έξι. Εννιά! Δόξα τω Θεώ, καλά τα πας. Τι φοβάσαι; Ή μήπως δεν τα πας και τόσο καλά;

Κύριε Δήμαρχε τέως,

Ευτυχώς που ήσουν και εσύ, αλλιώς το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Πειραιά δεν θα έκλεινε με τίποτα. Αν ήσουν τόσο αποτελεσματικός και στο δημαρχιλίκι, όπως και στο «μαγείρεμα», θα βρισκόσουν ακόμα στο δημαρχείο.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν έχεις κι άδικο που διορθώνεις τα ΜΜΕ. Οι κρατούμενοι οδηγούνται στις Φυλακές Κορυδαλλού και όχι στον Κορυδαλλό. Άλλο τώρα, αν κάποιοι συνδημότες σου που ζουν πέριξ του σωφρονιστικού καταστήματος θεωρούν εαυτούς έγκλειστους από την αδιαφορία που επέδειξαν όλοι όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.

Κύριε Δήμαρχε,

Την κουτσοβόλεψες με την ψήφο του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας. Πέρασε ο προϋπολογισμός, ανοίγει ο δρόμος για το δάνειο και άρχισε να γελάει πάλι το χειλάκι σου. Ο Αγιος Νεκτάριος έβαλε πάλι το χέρι του.

Κύριε Δήμαρχε,

Δημοκρατία σημαίνει να είμαστε όλοι πάνω από όλα ίσοι. Ρίχνοντας μια ματιά γύρω σου, βλέπεις ισότητα, δικαιοσύνη και ισονομία για όλους; Α ρε, Παπαδόπουλος που τους χρειάζεται! «Πού ’σαι ρε Παπαδόπουλε» και άλλα παρόμοια ακούς καθημερινά από ανθρώπους που δεν είναι νοσταλγοί της 7ετίας. Δημοκρατία μάς λέγανε ότι είχαμε και τότε. Ψέματα μάς έλεγαν, αλλά δεν υπήρχαν ανεργία, εγκληματικότητα και ναρκωτικά. Δεν χρειάζεται να έχεις βγάλει Πανεπιστήμιο για να ζυγίσεις ποια Δημοκρατία υπερέχει ή ποια Χούντα είναι η χειρότερη. Ξύλο τότε στους αριστερούς, ξύλο και χημικά σήμερα σε όλους τους Ελληνες. Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έφεραν τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Τα ΜΑΤ εκτελούν την πάγια εντολή του εκάστοτε υπουργού «ξυλοδαρμού» του Πολίτη για δίκαιο ξυλοφόρτωμα στις διαδηλώσεις όλης της οικογένειας.

Κύριε Δήμαρχε,

Ξαφνικά, όλοι είδαν την οδυνηρή πραγματικότητα. Ολοι συμφωνούν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πρόβλημα στην κοινωνία.

Κύριε Δήμαρχε,

Τα τελευταία 10 χρόνια το διεθνές σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας εφαρμόστηκε με επιτυχία από τους προδότες που μας διέλυσαν. Τώρα που ξυπνήσαμε, ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αργά.

Κύριε Δήμαρχε,

Η κάθε εθνικότητα λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ελέγχει και μια, δυο παράνομες δραστηριότητες. Εξειδίκευση, που λένε. Μαροκινοί και Αλγερινοί ειδικεύονται στις κλοπές χρυσαφικών στον δρόμο και στα ναρκωτικά. Γκάνα και Νιγηρία, πορνεία και ναρκωτικά. Μπαγκλαντές, Πακιστάν, cd, dvd και παρεμπόριο. Το μενού συμπληρώνεται με ολίγη από Αφγανιστάν, Ινδία, Αλβανία, Γεωργία, Ρωσία, Ρουμανία και άλλους που ασχολούνται με πάσης φύσεως παρανομίες. Όλα τα αποβράσματα που φοβούνται να δράσουν στη χώρα τους, λόγω σωστής εφαρμογής των νόμων, τα φορτωθήκαμε εμείς. Εδώ είναι ο Παράδεισός τους.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Αντωνάκης το είπε ξεκάθαρα. Θα αλλάξει τον τρόπο αστυνόμευσης των διαδηλώσεων. Στο εξής οι γέροντες και οι οικογένειες που θα τολμούν να διαδηλώνουν έξω από το κοινοβούλιο θα βάλλονται εκτός από τα χημικά και τα γκλοπμς των ΜΑΤ, και με αντλίες νερού, με υψηλή και φονική πίεση. Σε όποιον οικογενειάρχη του βαστάει, ας ανέβει τον χειμώνα σε διαδήλωση. Αυτά και άλλα τέτοια ονειρεύεται ο Αντώνης. Για την αποκλειστική του ευθύνη της εισβολής χιλιάδων κακοποιών από την Αλβανία πριν από 20 χρόνια, για τα ναρκωτικά, τις πόρνες και τις αρρώστιες που έσπειραν κανείς τους δεν ευθύνεται.

Κύριε Δήμαρχε,

Γι’ αυτό στις 6 Μαΐου, ή τους καταδικάζουμε ή τους επιβραβεύουμε. Τον Ιούνιο που έρχονται νέα και πιο οδυνηρά μέτρα δεν θα δικαιούμεθα να διαμαρτυρηθούμε. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ή αλλιώς, ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτου.

Κύριε Δήμαρχε,

Στις 1000 πουτάνες που κυκλοφορούν στην Αθήνα υπαιθρίως ή στεγασμένες στα θλιβερά και ασυντήρητα σπιτάκια μιας άλλης εποχής, οι 120 έχουν AIDS.

Κύριε Δήμαρχε,

Καμιά εκατοστή ανθρώπινα ερείπια ήλεγξε το ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι 12 ήταν μολυσμένες με τον ιό. Από τις 12 οι 10 ήσαν Ελληνίδες. Όχι βέβαια, δεν έγιναν ξαφνικά οι Ελληνίδες πόρνες για να πάρουν τη δουλειά από τις ξένες. Αλλά έπεσε «σύρμα» και οι ξένες, όλες παράνομες, έγιναν μπουχός. Οσες πιάστηκαν είναι και ναρκομανείς που σημαίνει ότι έχουν παραιτηθεί από τη ζωή αποδεχόμενες ότι έχουν περάσει ήδη στον άλλον κόσμο. Ποσώς τις ενδιαφέρει αν πάρουν κι άλλους μαζί.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Μιλάμε για έναν σκοτεινό και άρρωστο κόσμο που άφησαν οι άθλιοι κυβερνώντες να δημιουργηθεί μέσα στο ιστορικό κέντρο την τελευταία 15ετία.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Στον διοικητή Ασφάλειας Σταύρο Μπαζάκο οφείλει ο Πειραιάς ένα ευχαριστώ. Βέβαια, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το καθήκον του. Αν είχαν δράσει και στην Αθήνα με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, οι δύστυχες πουτάνες και τα σαΐνια που τις εκμεταλλεύονται, δεν θα υπήρχαν.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Θυμάμαι το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας το οποίο είχα επιμεληθεί επί τόπου στην περιοχή. Δύο δρόμους πάνω από το λιμάνι, ανάμεσα στις οδούς Αιγάλεω και Δερβενακίων. Κάθε βράδυ, οι φουκαριάρες Αφρικανές για 5 – 10 ευρώ έδιναν χαρά στα ηλίθια αγοράκια όλων των ηλικιών. Όλα γίνονταν στα όρθια και πίσω από τα φορτηγά – ψυγεία που ήταν εκεί αραγμένα. Ξαφνικά σκάει μια παρακμιακή BMW, κατεβαίνει ένας τύπος και εξαφανίζεται πίσω από ένα φορτηγό – ψυγείο. Αμέσως δίδεται η εντολή. Ντου! Αλαφιασμένες και μισόγυμνες Αφρικανές, άρχισαν να ξεπετάγονται πίσω από τα φορτηγά και να τρέχουν να εξαφανιστούν. Να σου, βγαίνει καμαρωτός – καμαρωτός και ο τύπος της BMW. Σηκώνοντας και κουμπώνοντας τα βρακιά του, μπαίνει στο αμάξι που τον περίμενε ο φίλος του – και ο συνεργός του, που θα ’λεγε κι ο Λοβέρδος – και φεύγει…

 

Κύριε Δήμαρχε,

Εκείνο το βράδυ έγιναν 3 συλλήψεις και ήταν η χαριστική βολή στο υπαίθριο μπουρδέλο που πήγαινε να στηθεί λίγα μέτρα από το λιμάνι. Τα απανωτά αποφασιστικά χτυπήματα από τους άνδρες του Μπαζάκου έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Ο Σταύρος, όπως κι άλλοι στο Σώμα, δεν έχουν σχέση με κάποιους που τα παίρνουν για να κλείσουν τα μάτια. Γιατί, μη μου πει κανείς ότι τα 700 παράνομα μπουρδελοστουντιάκια που εργάζονται αόκνως και νυχθημερόν, δεν χαίρουν προστασίας από κάποιους επίορκους λειτουργούς του νόμου; Όχι, δεν είμαστε πλέον αφελείς. Είμαστε ψυλλιασμένοι και καχύποπτοι με την κάθε είδους εξουσία στον τόπο μας. Φυσικά, δεν φταίμε εμείς, ούτε ο παλιοχαρακτήρας μας, όπως θα ’λεγε κι ο Λοβέρδος.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Τι είπε ο αθεόφοβος, ο Ανδρέας Λοβέρδος; Θα ποινικοποιήσει τη «φάση» και για την αξιότιμη πελατεία των κοριτσιών. Ε, όχι, αυτό κι αν είναι άδικο. Δεν φτάνει που ο πεινασμένος σεξουαλικά πέφτει στη φωτιά εκτελώντας επικίνδυνες αποστολές, θα έχει και το φόβο του νόμου; Ρε, τον Αντρέα, πλάκα έχει! Κάποιος να του πει ότι ο σεξοπεινάλας που δεν σκέφτεται τον εαυτό του, τη γυναίκα του ή την γκόμενά του, δεν θα χολοσκάσει για τον νόμο του Αντρέα.

 

Σήμερα ασχολήθηκα στη στήλη μου με πόρνες στο κορμί. Όμως, την αφιερώνω στις πουτάνες στην ψυχή και το μυαλό, της πολιτικής, που έχουν την απαίτηση να συνεχίσουν να μας κυβερνούν.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı