You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Ολοκληρώνεται το Σχέδιο Πόλης για τον Αγ.Ι. Ρέντη

Ολοκληρώνεται το Σχέδιο Πόλης για τον Αγ.Ι. Ρέντη

Ολοκληρώνεται το Σχέδιο Πόλης για τον Αγ.Ι. Ρέντη

Τη χρηματοδότηση για την ένταξη 500 στρεμμάτων στο Σχέδιο Πόλης, ζήτησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πίσω και πλάι από την Αγορά του Ρέντη  και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη καταθέσει τη σχετική μελέτη στο Υπουργείο. Το συγκεκριμένο έργο σηματοδοτεί μια νέα αρχή αφού για πρώτη φορά Υπουργείο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Πριν από 26 χρόνια όταν έγινα Δήμαρχος Αγ.Ι. Ρέντη , 3500 στρέμματα γης ήταν εκτός σχεδίου πόλης. Μετά τη συνένωση  των δυο δήμων Νίκαιας και Αγ.Ι. Ρέντη, τα 3000 στρέμματα είχαν ενταχθεί και εκκρεμούσαν τα υπόλοιπα 500. Την προηγούμενη διετία οι υπηρεσίες του Δήμου, ολοκλήρωσαν το γραφειοκρατικό μέρος του κομματιού της πόλης, πίσω και πλάι από την Αγορά του Ρέντη και απομένουν άλλα 370 στρέμματα που ήδη έχει ξεκινήσει και η δική τους μελέτη.

Γι’ αυτήν λοιπόν την Πράξη Εφαρμογής γύρω από τον Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών ( Ο.Κ.Α.Α.) ζητήσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με προϋπολογισμό €8.000.000.  Δεν θα σταματήσουμε  να θέτουμε σε κίνηση έργα τολμηρά  τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες βελτίωσης της ποιότητας ζωής και παράλληλα θα βασίζονται στις έννοιες του εφικτού και της αποδοτικότητας».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı