You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Οι «δημοκράτες» εξαφάνισαν τον Γρηγόρη Δεμέστιχα από δημοσκόπηση!

Οι «δημοκράτες» εξαφάνισαν τον Γρηγόρη Δεμέστιχα από δημοσκόπηση!

Οι «δημοκράτες» εξαφάνισαν τον Γρηγόρη Δεμέστιχα από δημοσκόπηση!

Ευθεία βολή κατά της ελευθερίας της έκφρασης και της αχειραγώγητης επιλογής των προσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πειραιά, που συν τοις άλλοις προσβάλει και τη νοημοσύνη μας, αποτελεί η εξαφάνιση της υποψηφιότητας Δεμέστιχα για τον Δήμο Πειραιά.

Πληρωμένη δημοσκόπηση που ευλογεί τα γένια του εντολέα της, Γιάννη Μώραλη, εμφανίζει όλους τους ανθυποψήφιους, πλην του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, προκαλώντας τον αποτροπιασμό όχι μόνον των ψηφοφόρων του, αλλά κι εκείνων που βρίσκονται μακράν από τις θέσεις που απηχεί. Πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτεροι, σε βαθμό να απέχουν από αποστροφή, από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία κάθε ευνομούμενου κράτους, που είναι οι εκλογές, οργίζονται με την προσπάθεια φίμωσης ενός δημοτικού συνδυασμού και αλλοίωσης της πραγματικότητας, λες και το εκλογικό σώμα αποτελείται από μη νοήμονες, αφελείς και υποχείρια – μαριονέτες που δεν μπορούν αποφασίσουν. Είναι λυπηρό, εξοργιστικό κι επικίνδυνο για την κατ’ επίφασιν Δημοκρατία μας, πολύ περισσότερο από αυτούς που θεωρούν επικίνδυνους.

Η Εν Πειραιεί επικοινώνησε με την εταιρεία αναζητώντας τον υπεύθυνο για τη συγκεκριμένη μέτρηση προκειμένου να μας απαντήσει επισήμως αν «μετρήθηκε» ως υποψήφιος ο κος Δεμέστιχας ή αν αφαιρέθηκε το ποσοστό που κατέγραψε από τον εντολέα που έκανε και τη διαρροή στον Τύπο. Ωστόσο, μέχρι το κλείσιμο του χθεσινού φύλλου μας στην Ελεύθερη Ωρα, ουδείς επικοινώνησε.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı