You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΤΟΠΙΚΗ » ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

tsavaris01.jpg

Οι πρώτες δεσμεύσεις Τσαβαρή για τη νεολαία

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου σε νεανικό στέκι στην περιοχή Αιαντείου, ο υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, ανακοίνωσε τις πρώτες δεσμεύσεις του συνδυασμού για τη νεολαία. Οι δεσμεύσεις είναι οι εξής:
1. Ενεργοποιούμε επί της ουσίας και όχι τύποις το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου νέων, δίνοντας λόγο και ρόλο στους συμμετέχοντες, αλλά κυρίως κάνοντας πράξη την αμφίδρομη μεταξύ μας πληροφόρηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, όπως  και τις προτάσεις σας για διάφορα θέματα. Γιατί για μας η άποψή σας είναι σημαίνουσα. Γιατί για μας η πρότασή σας είναι σημαντική.
2. Δημιουργούμε στον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Δήμου, ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ που θα πληροφορεί και θα ενημερώνει τους νέους επί παντός επιστητού γύρω από τα θέματα της νέας γενιάς.
Στον ίδιο χώρο λειτουργούμε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ συνδεδεμένο ηλεκτρονικά με όλη την ελληνική επικράτεια για να μπορεί ο νέος της Σαλαμίνας να γνωρίζει αλλά και να συμμετέχει στα δρώμενα για θέματα που τον αφορούν, όπως ανεύρεση εργασίας, υποβολή με ηλεκτρονικό τρόπο αιτήσεων συμμετοχής σε διάφορες διαδικασίες.
3. Δημιουργούμε νέο δημοτικό ιστότοπο που θα αναφέρεται στους νέους και τις νέες του νησιού μας.
4. Με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ το δήμο λειτουργούμε εξειδικευμένα σεμινάρια για την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας. Παράλληλα πραγματοποιούμε σεμινάρια περιβαλλοντικής προστασίας και ευαισθησίας.
Γιατί πιστεύουμε ότι ο χρήσιμος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.
5. Με την προτροπή και την αιγίδα του νέου δήμου μας, δημιουργούμε τον Σύλλογο Φοιτητών Σαλαμίνας, παραχωρώντας ταυτόχρονα για την εύρυθμη λειτουργία του στέγαση και εξοπλισμό.
6. Θεσμοθετούμε οικονομικά δημοτικά βραβεία για τους αριστεύσαντες απόρους Σαλαμίνιους Φοιτητές και φυσικά συνεχίζουμε τον επιτυχημένο θεσμό της βράβευσης ΟΛΩΝ.
7. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Σαλαμίνας θα παρέχουμε κουπόνι αγοράς μόνο για βιβλία, σε φοιτητές πολυτέκνων οικογενειών.
8. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ INTERNET στους δημότες και φυσικά στην νεολαία μας.
9. Δημιουργούμε σε 24ωρη βάση Δημοτικό Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό Σταθμό.
10. Πρωτοστατούμε στη διεκδίκηση νέων εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών που θα καλύπτουν τη Σαλαμίνα του "αύριο".
Στηρίζουμε και ενισχύουμε τον Προσκοπισμό.
11. Δημιουργούμε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, προσφορά του δήμου στην αθλούμενη νεολαία του νησιού μας.
12. Θεσμοθετούμε το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ το οποίο θα διαρκεί ένα μήνα κάθε καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει επιμέρους θέματα όπως αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης, ανεργίας, διασκέδασης κ.λ.π.

"Τέλος, τη νεολαία τη θέλουμε σύμμαχο, συμπαραστάτη, συνοδοιπόρο σ' αυτήν την μεγάλη ανατρεπτική πορεία.

Γιατί για μας η νεολαία πρέπει να έχει γνώση, γιατί νεολαία με γνώση σημαίνει νεολαία με άποψη και αυτή την άποψη τη θέλουμε αιχμή του δόρατος για την αυριανή μας ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ διαδρομή, μια διαδρομή που θα μας οδηγήσει στη Σαλαμίνα των οραμάτων μας.

ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!
ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!".

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı