You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Ξεσηκωμός στο facebook για τον υποσιτισμένο ελέφαντα σε Φεστιβάλ στη Σρι Λάνκα

Ξεσηκωμός στο facebook για τον υποσιτισμένο ελέφαντα σε Φεστιβάλ στη Σρι Λάνκα

Ξεσηκωμός στο facebook για τον υποσιτισμένο ελέφαντα σε Φεστιβάλ στη Σρι Λάνκα

Οι αγωνιστές για τα δικαιώματα των ζώων έχουν καλέσει τους τουρίστες στη Σρι Λάνκα να μποϊκοτάρουν τα “αξιοθέατα ζώων” μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών ενός υποσιτισμένου ελέφαντα που χρησιμοποιήθηκε σε ένα φεστιβάλ. Εικόνες του σκελετωμένου ελέφαντα μοιράστηκαν στο Save Elephant Foundation για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να μην ενισχύει με τη συμμετοχή του στην εκμετάλλευση και αιχμαλωσία του.


“Η Tikiiri, είναι μια ηλικιωμένη ελεφαντίνα ηλικίας 70 ετών. Είναι ένας από τους 60 ελέφαντες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Φεστιβάλ Perahera στη Σρι Λάνκα φέτος. Εργάζεται κάθε βράδυ μέχρι αργά το βράδυ κάθε βράδυ για δέκα διαδοχικές νύχτες, ανάμεσα στους θορύβους, τα πυροτεχνήματα και τον καπνό. Περπατά πολλά χιλιόμετρα κάθε βράδυ”, λέει ο Lek Chailert, ιδρυτής του Ιδρύματος Save Elephant, που δημοσιεύτηκε στο Facebook.
“Κανένας δεν βλέπει τα δάκρυα στα μάτια της, πίσω από τη μάσκα, που της προκαλούν τα φώτα, κανείς δε βλέπει τη δυσκολία της να βγει και να σταθεί στα πόδια της ενώ περπατά “, πρόσθεσε ο Chailert.
Μετά την κατακραυγή του Tikiri, ο ελέφαντας αποσύρθηκε από την παρέλαση, δήλωσαν οι διοργανωτές.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı