You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ξεκίνησε η πορεία του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Νιζάμη για έναν «Πειραιά σε τάξη!»

Ξεκίνησε η πορεία του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Νιζάμη για έναν «Πειραιά σε τάξη!»

Ξεκίνησε η πορεία του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Νιζάμη για έναν «Πειραιά σε τάξη!»

Παρουσία του Κώστα Πρέκα και του λοχαγού Πετρόπουλου

Το λιμανάκι του Κερατσινίου είναι ένας τόπος μαγικός. Ένα τοπίο, απίστευτων αντιθέσεων, στα όρια του ρεαλισμού και του σουρεαλισμού. Κάτω από τον παροπλισμένο θερμοηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ και το ψηλότερο φουγάρο της Αττικής, απέναντι από τις πελώριες γερανογέφυρες της Cosco και ανάμεσα από κάτι χειμαζόμενα κρουαζιερόπλοια βρίσκεται το μικρό ψαρολίμανο της περιοχής. Τι κι αν σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων υπάρχει το μεγαλύτερο σε κίνηση λιμάνι της Μεσογείου, το λιμάνι που ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του εμπορίου η Κίνα, διακινεί όλα τα εμπορεύματά του προς την Ευρώπη; Στο μικρό λιμανάκι τα πολύχρωμα ξύλινα βαρκάκια και τα λοιπά μικρά σκαφάκια του αλιευτικού καταφυγίου, βγάζουν τη γλώσσα τους αυθάδικα απέναντι στα τεράστια πλοία με τα εκατοντάδες κοντέινερ, και δίνουν τη μάχη των «μεγάλων μικρών» της χώρας μας. Σε αυτό ακριβώς το μέρος ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Κωνσταντίνος Νιζάμης, επέλεξε να παρουσιάσει τα στελέχη του Συνδυασμού του «Πειραιάς σε τάξη!».

Δύτης ο ίδιος και πρώην ΟΥΚάς, γνωρίζει πολύ καλά πως σημασία δεν έχει το «μέγεθος» ή το «όνομα» του αντιπάλου, αλλά το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πρωτίστως η αγάπη για την πατρίδα σου και εν προκειμένω για τον Πειραιά. Όποιον κι αν ρωτήσεις, άλλωστε, στον Πειραιά θα έχει μια καλή κουβέντα για τον Κώστα Νιζάμη. Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο ίδιος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μοίρασαν το χρόνο τους μαζί μας σε μια εκδήλωση γνωριμίας του Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Πρέκα, στον Λοχαγό Πετρόπουλο και στον κ. Καπράλο». Κατόπιν, το λόγο πήραν τόσο ο Κώστας Πρέκας, όσο και ο Λοχαγός ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος, που τόνισαν κυρίως τη φιλοπατρία και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Νιζάμη.

Υ.Γ. Η Στέλλα και ο Γιώργος (και αυτός πρώην ΟΥΚάς) στο ουζερί τους «Λιμανάκι», εδώ και τριάντα χρόνια αξιοποιούν τα ψαρέματα των τοπικών αλιέων, που κατά το ήμισυ αυτοκαταναλώνουν την ψαριά τους και τα υπόλοιπα τα δίνουν στο μαγαζί.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı