You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός”

Κάθε ημέρα που περνάει μεγαλώνει η ανησυχία του Ελληνικού λαού από το συνεχώς όλο και μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών, οι οποίοι περνούν στα ελληνικά νησιά. Ασφαλώς και το πρόβλημα έχει μία διάσταση ανθρωπιστική και κανένας Έλληνας δεν υπάρχει, ο οποίος να έχει την θέση ότι θα πρέπει να δολοφονήσουμε ή να πνίξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η ανθρωπιστική όμως διάσταση του θέματος δεν λύνει το πρόβλημα και το πρόβλημα είναι μεγάλο! Ένα πρόβλημα το οποίο αδυνατεί να λύσει η κυβέρνηση κι όσο για τις κραυγές της Νέας Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον υποκριτικές, αφού όντας κυβέρνηση δεν θέλησε και δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.

Το σίγουρο είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις δεν φταίει η Πατρίδα μας για το κύμα αυτό των αλλοδαπών, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα. Όλη αυτήν την αναστάτωση, πολέμους, εισβολές και εμφύλιες συγκρούσεις τις προκάλεσε η τυχοδιωκτική πολιτική των ΗΠΑ, η οποία υποστήριξε και χρηματοδότησε ανοιχτά αυτούς που ξεκίνησαν τις εξεγέρσεις. Από κοντά και οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες συμφώνησαν απόλυτα με αυτήν την άφρονα και επικίνδυνη πολιτική. Το ερώτημα που τίθεται είναι: η Ελλάδα θα πληρώσει τα αποτελέσματα όλης αυτής της αναταραχής; Η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε μία οξύτατη οικονομική κρίση, είναι δυνατόν να γίνει ο μέγας φιλάνθρωπος ο οποίος θα λύσει το πρόβλημα; Είναι φανερό ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν έχει καμμία σημασία για τους εθνομηδενιστές και επαγγελματίες “αντιρατσιστές”, οι οποίοι δεν θα είχαν αντίρρηση να υπάρχει στο μέλλον και μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες!

Η ανευθυνότητα της κυβερνήσεως είναι σκανδαλώδης και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το πρόβλημα. Μαζεύουν όλους τους αλλοδαπούς, τους οποίους άλλοτε αποκαλούν πρόσφυγες και άλλοτε “παράτυπους μετανάστες” και τους μεταφέρουν στο κέντρο των Αθηνών δημιουργώντας μία κοινωνική ζούγκλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσο θα βελτιώνεται ο καιρός και θα κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή, το πρόβλημα θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Επίσης είναι δεδομένο ότι μεγάλη ευθύνη για αυτό το κύμα των αλλοδαπών προς την Ελλάδα φέρει η Τουρκία από την οποία έρχονται όλοι αυτοί. Υπάρχουν μάλιστα και στοιχεία αλλά και η απλή λογική αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η υπόθεση αυτή της παράνομης εισόδου στη χώρα μας των αλλοδαπών είναι στην πραγματικότητα μία παρακρατική επιχείρηση της Τουρκίας με προφανή σκοπό να πλήξει την Ελλάδα και φυσικά να κερδίσουν κάποιοι πολλά χρήματα.

Πέραν όλων των άλλων, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο η προπαγάνδα των εθνομηδενιστών παίζει με τις λέξεις. Απαγόρευσαν ούτε λίγο, ούτε πολύ την λέξη “λαθρομετανάστες” γιατί είναι λένε “ρατσιστική”… Έδωσαν δε εντολή να αποκαλούνται όλοι αυτοί που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας “παράτυποι μετανάστες”! Παράτυποι ως προς τι; Δεν είχαν σφραγίδα στα διαβατήριά τους; Ποιον τύπο δεν τήρησαν και είναι απλά παράτυποι; Και όσο για την λέξη μετανάστες κάθε Έλληνας γνωρίζει ότι μια χώρα η οποία μαστίζεται από ανεργία, από μία ανεργία που αγγίζει το 30% σίγουρα δεν έχει ανάγκη από… μετανάστες!

Εντελώς ανεύθυνοι και παίζοντας με τις λέξεις οι εθνομηδενιστές αφήνουν το πρόβλημα να γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνο για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας μας και δεν πράττουν αυτό που πρέπει να πράξουν. Δηλαδή, να πιέσουν τους διεθνείς οργανισμούς, να καταγγείλουν την Τουρκία και να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε επισημάνει το ζήτημα, όμως αντί να το αντιμετωπίσουν απλά μας κατηγόρησαν και μας κατηγορούν σαν απάνθρωπους και ρατσιστές. Το πρόβλημα όμως παραμένει και απαιτεί λύση. Και λύση μπορούν να δώσουν μόνον αυτοί που είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος το πρόβλημα.

 

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικός Κρατούμενος

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı