You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ν. Βλαχάκος: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

Ν. Βλαχάκος: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

Ν. Βλαχάκος: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Νίκου Βλαχάκου ήταν αναμενόμενη. Πλήθος Πειραιωτών έδωσε το παρών στον αγιασμό που τελέστηκε χθες, στο κέντρο του Πειραιά, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ εν όψει της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου.

Ο Νίκος Βλαχάκος, αδελφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όσων παρέστησαν, για την εκλογή του παρέχοντας παράλληλα με τη σειρά του, τη δέσμευση να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των συμπολιτών του.

Σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την Πρόνοια του Δήμου Πειραιά, τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και τον ΕΟΠΥΥ.

“Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους εργαζόμενους, καθώς επίσης και τον Διευθυντή της Πρόνοιας και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Πλατανισιώτη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δημόσιας Υγείας κ. Μπουρδάκου για όλα τα θέματα που αφορούν τους ωφελούμενους του Δήμου Πειραιά.Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους της και των τριών οργανισμών για το έργο τους” τόνισε ο κος Βλαχάκος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı