You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Νιώσε περήφανος που αντέδρασες ξανά (μέρος 2) – Toυ Μιχάλη Χάνδακα

Νιώσε περήφανος που αντέδρασες ξανά (μέρος 2) – Toυ Μιχάλη Χάνδακα

Νιώσε περήφανος που αντέδρασες ξανά (μέρος 2) – Toυ Μιχάλη Χάνδακα

Το χονδρεμπόριο κινδυνολογίας καλά κρατεί. Με την ώριμη και σταθμισμένη απόφασή σου έστειλες μήνυμα στους δυνάστες των λαών και στους νάνους ηγέτες μας: «Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται». Κέρδισες τον σεβασμό των Ευρωπαίων. Τους ανάγκασες να παραδεχτούν ότι η εκδίωξη της χώρας μας από το ευρώ δεν θα είναι το τέλος ενός κακού αλλά η αρχή ενός μεγαλύτερου. Επίμεινε και τιμώρησέ τους ξανά. Απαλλάξου από την πολιτική μούχλα, καθάρισε τον τόπο σου από την οξείδωση και την πλέμπα. Δώσε τέλος στον εκβιασμό που σου γίνεται καθημερινά μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής. Τώρα είναι η σειρά σου να εκβιάσεις τους εκβιαστές και να τρομοκρατήσεις τους τρομοκράτες σου. Τώρα ξέρεις. Σε φοβούνται. Ψήφισε ελεύθερα αυτό που σου λέει η λογική σου. Μη βλέπεις Καψή, Τρέμη, Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου και τα γενόσημά τους. Σου εκβιάζουν το υποσυνείδητο. Σε κάνουν με ενοχές. Σε θέλουν νεοραγιά. Πες ξανά ΟΧΙ στην εξόντωσή σου. Εσύ μικρομεσαίε, εσύ μισθωτέ, συνταξιούχε, δημόσιε υπάλληλε, επαγγελματία, δώσε ψήφο σ’ αυτούς που δεσμεύονται για την επαναδιαπραγμάτευση του αληθινού χρέους και όχι του επαχθούς που προκύπτει από δόλιο δανεισμό.

Χρέωσέ τους τη δυσλειτουργία του εκλογικού νόμου, της καλπονοθείας των 50 εδρών bonus. Η επανάληψη των εκλογών χρεώνεται σ’αυτούς που ψήφισαν το νόμο έκτρωμα και ήταν ανάξιοι των περιστάσεων και άξιοι μόνο για την καταλήστευση του δημόσιου χρήματος και του ξαφνικού πλουτισμού τους.

Το μνημόνιο που σου έφερε ο ημίαιμος μισοέλληνας και οι βοηθοί του είναι εθνική καταστροφή. Στείλε σπίτι του τον κολλητό σύντροφο του Τσοχατζόπουλου που «δεν ήξερε» τι έκανε ο παραλίγο πρωθυπουργός του. Εσύ φταις που τον θεωρείς συνένοχο σε όλες τις ρεμούλες; Εσύ του είπες να φτιάξει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών; Για ποιο λόγο να τον ψηφίσεις; Σάρωσέ τους ξανά, απονομιμοποίησέ τους αναδρομικά. Νιώσε περήφανος που αντέδρασες ξανά!

 

Μιχάλης Χάνδακας

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı