You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΝΙΚΑΙΑ: Παιδική χαρά ΑμεΑ στον περιβάλλοντα χώρο του «Κατράκειου»

ΝΙΚΑΙΑ: Παιδική χαρά ΑμεΑ στον περιβάλλοντα χώρο του «Κατράκειου»

ΝΙΚΑΙΑ: Παιδική χαρά ΑμεΑ στον περιβάλλοντα χώρο του «Κατράκειου»

Μια πλήρη παιδική χαρά ΑμεΑ προσβάσιμη σε αναπηρικά αμαξίδια απλού και ελαφρού τύπου, ειδικά βοηθήματα και ορθοστάτες θα αποκτήσει ο περιβάλλων χώρος του Κατράκειου στη Νίκαια. Πρόκειται για κατασκευές που αναμφίβολα θα διευκολύνουν τα παιδιά και τους συνοδούς τους.
«Εμείς, στον Δήμο μας, επιλέξαμε να φτιάξουμε την παιδική χαρά ΑμεΑ στο Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού «19ης Μαΐου 1919», το οποίο, όπως καλά γνωρίζετε οι περισσότεροι, χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να μετεξελιχθεί σε μια ελκυστική εστία αναψυχής και πολιτισμού» τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης.
Στην παιδική χαρά θα τοποθετηθούν: κούνια με δύο καθίσματα ΑμεΑ, κούνια με ένα κάθισμα φωλιά και ένα ΑμεΑ, τρία σύνθετα όργανα, μύλος και πέντε τραμπάλες με καθίσματα «φωλιά» και ό,τι άλλο απαιτείται για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι και φυσικά με το κατάλληλο πράσινο. Ο προϋπολογισμός είναι 430.000€ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.
«Περιμένω την ημέρα που το σημαντικό αυτό έργο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά και τους συνοδούς τους. Αξίζουν αυτή τη χαρά και όχι μόνο…» κατέληξε ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı