You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » ΝΔ: Τρομοκρατούν τα στελέχη για χάρη των λαθρομεταναστών

ΝΔ: Τρομοκρατούν τα στελέχη για χάρη των λαθρομεταναστών

ΝΔ: Τρομοκρατούν τα στελέχη για χάρη των λαθρομεταναστών

Ο Ιρανός Αrash Hampay που εισέβαλε στη χώρα μας από το… “παράθυρο”, αποκάλεσε ευθέως μέσω twitter τους Ελληνες φασίστες και ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα υγείας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς» απάντησε δεόντως.

«Θα πας από κει που’ ρθες, πίθηκε» έγραψε και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Οι Αλληλέγγυοι έπεσαν να τον φάνε και τον “έφαγαν” τελικώς. Λίγη ώρα αργότερα, η ΝΔ ανακοίνωσε τη διαγραφή του από το κόμμα και αυτομάτως, ηρωποίησε τον απρόσκλητο επισκέπτη που αποκαλεί με θρασύτητα τους πολίτες της χώρας που τον φιλοξενεί, φασίστες.

“Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!”.

Δυστυχώς, το προνόμιο να εξυβρίζουν, να επιτίθενται, να πουλάνε παράνομα εμπορεύματα ανήκει μόνο στους λαθρομετανάστες. Αν η κυβέρνηση δε σταματήσει εγκαίρως τη λαθρομετανάστευση, οι ροές θα “φάνε” κι αυτήν!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı