You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » “Να ενταχθούν οι Σαλαμίνιοι στο Μεταφορικό Ισοδύναμο”

“Να ενταχθούν οι Σαλαμίνιοι στο Μεταφορικό Ισοδύναμο”

“Να ενταχθούν οι Σαλαμίνιοι στο Μεταφορικό Ισοδύναμο”

Ερώτηση Ραγκούση στη Βουλή

Να σταματήσει άμεσα η αδικία σε βάρος των κατοίκων της Σαλαμίνας και να ενταχθούν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο μέσω έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για επιβάτες και οχήματα, με εκπτώσεις εισιτηρίων σε εκπαιδευτικούς και μαθητές και άλλες κατηγορίες δικαιούχων ζητά με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.
Το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου (Μ.Ι.) έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή για όλα τα νησιά της ελληνικής επικράτειας, επομένως και για τον νησιωτικό Δήμο Σαλαμίνας. Ωστόσο, όμως, οι δικαιούχοι πολίτες δεν έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα να κάνουν χρήση αυτού του ευεργετικού μέτρου, γιατί η εφαρμογή του απαιτεί τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Κράτησης Θέσεων και Έκδοσης Εισιτηρίων Επιβατών και Αποδείξεων Μεταφοράς Οχημάτων (Η.Σ.Κ.Θ.Ε.Ε.Α).
“Επιβαρύνονται, επομένως, καθημερινά με υψηλά ναύλα, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι, χωρίς καμία έκπτωση ως μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, τα οποία από το 2019 διαρκώς αυξάνονται. Ακόμη και εκπτώσεις που είχαν καθιερωθεί σε εκπαιδευτικούς και άλλους, πρόσφατα καταργήθηκαν. Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Υ.ΝΑ.Ν.Π.), επί τρεισήμισι χρόνια τώρα δεν έχει πράξει τίποτε, ώστε το μεταφορικό ισοδύναμο να πάρει σάρκα και οστά και στη Σαλαμίνα” αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı