You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκος Βλαχάκος: Δεδομένα και στεγανά δεν υπάρχουν στον Πειραιά

Νίκος Βλαχάκος: Δεδομένα και στεγανά δεν υπάρχουν στον Πειραιά

Νίκος Βλαχάκος: Δεδομένα και στεγανά δεν υπάρχουν στον Πειραιά

Με σύνθημα «Νίκο Βλαχάκο δυνατά» για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, κορυφώνεται ήδη έως την προσεχή Κυριακή, ο προεκλογικός αγώνας του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, με τον επικεφαλής του, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Νίκο Βλαχάκο, για την αλλαγή στη δημοτική αρχή της πόλης.

«Η μάχη του σταυρού τελείωσε, την Κυριακή αποφασίζουμε-εκλέγουμε Δήμαρχο Πειραιά. Δυναμικά ως την τελική νίκη.Στις εκλογές β’ γύρου, της επόμενης Κυριακής, δεν περισσεύει κανένας. Με τη συμμετοχή όλων θα αποδείξουμε ότι στον Πειραιά δεδομένα και στεγανά δεν υπάρχουν! Πάμε δυνατά!»» είπε ο Νίκος Βλαχάκος στο σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του, σε συγκέντρωση που συγκάλεσε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, μέσα σε κλίμα ενθουσιώδες, αγωνιστικής ενότητας, ετοιμότητας και πεποίθησης για την μεγάλη ανατροπή στον Πειραιά!

Συστρατευμένοι όλοι οι υποψήφιοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι και μη, στον κοινό αγώνα για ένα μεγάλο θρίαμβο του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ στις επαναληπτικές εκλογές για τον δήμο Πειραιά και προσωπικά ο ίδιος ο Νίκος Βλαχάκος, καλούν κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη, είτε προσήλθε είτε όχι την προηγούμενη Κυριακή στην κάλπη, να το πράξει στην επαναληπτική διαδικασία, με όλα όσα μας ενώνουν:

Κοινή αγάπη, αγωνία και κοινό μεράκι για την πόλη μας, για τον Πειραιά μας!

Η αποχή χαροποιεί εκείνους που θέλουν την πόλη απαξιωμένη, πόλη των λίγων! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı