You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη – 2-0 τον Πανιώνιο

Νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη – 2-0 τον Πανιώνιο

Νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη – 2-0 τον Πανιώνιο

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας την Κυριακή το βράδυ στο Καραϊσκάκη και το εμπόδιο του Πανιωνίου στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό ο Μακούν με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά, για να διπλασιάσει τα ερυθρόλευκα τέρματα ο Ντιόγκο, επίσης με κεφαλιά, μέσα από τη μικρή περιοχή, στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν για τον Ολυμπιακό όπως στα προηγούμενα παιχνίδια με Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ., ωστόσο η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Σιδεράκη, καθώς ο Πανιώνιος είχε ρίξει το μεγάλο βάρος της προσπάθειάς του στο να αποφύγει το γκολ.

Οι αμυντικοί προσανατολισμοί του Πανιωνίου και το γεγονός ότι και οι έντεκα παίκτες του έπαιζαν από τη σέντρα και προς την περιοχή του Σιδεράκη, έκαναν δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασπάσουν αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, πράγμα που τελικά έγινε τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Χολέβας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μακούν νίκησε στον αέρα τον Σιδεράκη στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο βάθος της εστίας του Πανιωνίου. Το 1-0 ήταν γεγονός και στα τέσσερα λεπτά που απέμειναν οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν και για το 2-0, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πίεσε τους φιλοξενούμενους αρκετά και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Χολέβας μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα πριν αυτή βγει άουτ προς τη μικρή περιοχή. Η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο, παίρνοντας έτσι ψηλοκρεμαστή τροχιά και ο Ντιόγκο με ωραία κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας 2-0.

Συμπερασματικά ο Ολυμπιακός δεν κουράστηκε ιδιαίτερα παρά τη «γραμμή Μαζινό» του Πανιωνίου στην άμυνα. Πίεσε και κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων παίρνοντας αυτό που ήθελε, δηλαδή τους τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος βαθμούς της νίκης και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα ρεβάνς του Europa League με την Ρούμπιν Καζάν, που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ (23/2, 22:05) στο στάδιο Καραϊσκάκη.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı