You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: 980.000€ για την ανάπλαση 23 προσφυγικών τετραγώνων

Νίκαια: 980.000€ για την ανάπλαση 23 προσφυγικών τετραγώνων

Νίκαια: 980.000€ για την ανάπλαση 23 προσφυγικών τετραγώνων

Παρεμβάσεις σε άλλα 23 οικοδομικά τετράγωνα, σε δύο μεγάλα τμήματα προσφυγικών της πόλης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.
Το πρώτο, περικλείεται από τις οδούς Π. Ράλλη – Κασταμονής – Θείρων και Ταρσού (12 οικ/κά τετρ/να – 6.600 τ.μ.) και το δεύτερο, από τις οδούς Καρακουλουξή – Ατταλείας – 7ης Μάρτη – Αμερ. Κυριών και Ικονίου (11 οικ/κά τετρ/να – 6.000 τ.μ.).
Όλα τα παλιά παρτέρια και τα δάπεδα θα αποξηλωθούν, θα γίνουν νέες πλακοστρώσεις και φυτεύσεις, θα κατασκευαστούν νέα παρτέρια, θα τοποθετηθούν παγκάκια, άρδευση και νέος ηλεκτροφωτισμός τεχνολογίας Led.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 980.000€, εκ των οποίων οι 568.000€ από το «Πράσινο Ταμείο» και τα υπόλοιπα θα χρηματοδοτηθούν από το Δήμο.

“Η περιοχή των προσφυγικών σπιτιών της Νίκαιας είναι το κομμάτι που έχει τα περισσότερα προβλήματα, σε μια πόλη που τώρα με την έλευση του ΜΕΤΡΟ, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε” τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης και συνέχισε λέγοντας πως “στα σπίτια δεν μπορούμε να παρέμβουμε γιατί είναι ιδιωτικές περιουσίες, μπορούμε, όμως, να παρέμβουμε στον δημόσιο χώρο που είναι γύρω από αυτά, για να παρακινήσουμε και τους ιδιοκτήτες τους να τα αναβαθμίσουν”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı