You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

Νίκαια: Χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

Νίκαια: Χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης
Με έργο προϋπολογισμού €670.000,00 από το ταμείο του Δήμου, το γήπεδο της Νεάπολης φοράει τα καλά του! “Στο πιο σημαντικό γήπεδο της πόλης, που συνδέεται με την πιο ιστορική της ομάδα, τον Ιωνικό, οφείλαμε ένα μεγάλο έργο που θα δίνει τη δυνατότητα για πιο όμορφο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερη ασφάλεια για τους αθλητές” τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης. Παρά τις δύσκολες εποχές, η δημοτική αρχή τοποθέτησε στο γήπεδο της Νεάπολης τον πιο σύγχρονο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, με προϋπολογισμό €670.000,00 και αποκλειστική χρηματοδότηση από το ταμείο του Δήμου.
“Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες. Τα χρήματα, όχι μόνο είναι πολλά, αλλά δεν πρέπει να λείψουν και από αλλού που πιθανά θα ήταν αναγκαία. Ο Ιωνικός τα τελευταία χρόνια κάνει μια σοβαρή και οργανωμένη διοικητική και αγωνιστική προσπάθεια. Στο ίδιο διάστημα, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν μπορούσε πλέον να αντέξει με τις συντηρήσεις που κάναμε για να τον κρατήσουμε σε καλή κατάσταση. Χρειαζόταν ολική ανακατασκευή, ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές”.
Ο νέος χλοοτάπητας λοιπόν θα είναι υβριδικός με 70% φυσικό χορτάρι και 30% συνθετικό, προδιαγραφών FIFA, που μόνο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συναντάμε στην Ελλάδα, καταλήγει ο Δήμαρχος.
+2

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı