You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Το οικόπεδο του «Κεραμόπουλου» χώρος αναψυχής και παιδική χαρά!

Νίκαια: Το οικόπεδο του «Κεραμόπουλου» χώρος αναψυχής και παιδική χαρά!

Νίκαια: Το οικόπεδο του «Κεραμόπουλου» χώρος αναψυχής και παιδική χαρά!

Το γνωστό σε όλους οικόπεδο «Κεραμόπουλου» που αδικούσε και υποβάθμιζε όλη την περιοχή του εμπορικού δρόμου της 7ης Μάρτη, τώρα άλλαξε μορφή. Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, αξιοποιώντας κονδύλι 340.000€ από δικά του χρήματα και παρά την οικονομική στενότητα, το αγόρασε και το μετέτρεψε σε παιδική χαρά και χώρο χαλάρωσης για τους μεγαλύτερους.
Πρόκειται για την τελευταία από τις 15 παιδικές χαρές που κατασκευάστηκε στην πόλη, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 617.000€.  Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιώργο Ιωακειμίδη, “ένας χώρος που ήταν ένα κατάξερο οικόπεδο που ορισμένες φορές χρησιμοποιούνταν και ως χώρος στάθμευσης, μετατρέπεται σε χώρο αναψυχής και παιχνιδιού”.

Στον χώρο πραγματοποιούνται φυτεύσεις δένδρων και θάμνων, τοποθέτηση οργάνων και δαπέδου ασφαλείας αλλά και καθιστικό ώστε να αποτελεί και χώρο αναψυχής για μεγαλύτερα άτομα.
“Έχουμε μπει στην εποχή που μπορούμε να αλλάζουμε ριζικά την εικόνα μικρών και μεγαλύτερων ελεύθερων χώρων στην πόλη. Διανύουμε την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα και παρεμβάσεις που χρόνιζαν για δεκαετίες και τα είχαμε ανάγκη” καταλήγει ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı