You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νίκαια: Περπάτησε όλη την πόλη για να απογράψει 30.563 δέντρα!

Νίκαια: Περπάτησε όλη την πόλη για να απογράψει 30.563 δέντρα!

Νίκαια: Περπάτησε όλη την πόλη για να απογράψει 30.563 δέντρα!

Ένας «πράσινος» εθελοντής, που αγαπάει τον δημόσιο χώρο. Ετσι χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη τον κο Γιώργο Λαζαρίδη, τον ξεχωριστό Νικαιώτη που προθυμοποιήθηκε να καταγράψει όλα τα δέντρα της Νίκαιας που βρίσκονται στα πεζοδρόμια. Και δεν είναι λίγα, αφού καταμέτρησε περισσότερα από 30.000 δέντρα και συγκεκριμένα, 30.563 φυτά, μεταξύ των οποίων και 2.000 ελιές.
Στον αριθμό αυτόν δεν περιλαμβάνονται τα φυτά που υπάρχουν στου Ρέντη, στα τρία μεγάλα άλση της Νίκαιας, τον λόφο του Αγίου Φίλιππα, τον λόφο του Βώκου, τον περιβάλλοντα χώρο του Κατράκειου θεάτρου, το πρώην νεκροταφείο Νεάπολης, καθώς και στο εσωτερικό των πλατειών.

Την Πρωτοχρονιά, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης τίμησε με ειδική πλακέτα τον κο Λαζαρίδη που κατάφερε να απογράψει όλα τα δέντρα, περπατώντας δρόμο – δρόμο, στενό – στενό, με υπομονή και κρατώντας αναλυτικές σημειώσεις, για κάθε δέντρο, κάθε φυτό που συναντούσε.  «Του αξίζει η αναγνώριση και η τιμή» τόνισε ο κος Ιωακειμίδης απονέμοντάς του την τιμητική πλακέτα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı