You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: «Ξύπνησε» η Κονδύλη (7ης Μάρτη)

Νίκαια: «Ξύπνησε» η Κονδύλη (7ης Μάρτη)

Νίκαια: «Ξύπνησε» η Κονδύλη (7ης Μάρτη)

Χιλιάδες Καρναβαλιστές προσέφεραν κέφι και χαρά

Χιλιάδες Νικαιώτες μασκαρεύτηκαν και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κοκκινιάς για να ξεφαντώσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού. Και φέτος η Νίκαια και η συγκεκριμένα η 7ης Μάρτη, πρώην Κονδύλη, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους που πήγαν να παρακολουθήσουν την αποκριάτικη παρέλαση στην οποία συμμετείχαν τα σχολεία, τα ΚΑΠΗ της πόλης και όχι μόνο. Η πρώην Κονδύλη πλημμύρισε από Χάρλεϊ Κουΐν, σταφύλια, λουλούδια, πασχαλίτσες, λαγουδάκια αλλά και με τα «άπλυτα» του πλυντηρίου.

Για άλλη μια χρονιά, εντυπωσιακά ήταν τα άρματα που κατασκευάστηκαν στα εργαστήρια του Ρέντη, με ένα συγκεκριμένο ωστόσο, να κλέβει την παράσταση. Ο λόγος για το άρμα που μετέφερε ένα τεράστιο τσιγάρο να καπνίζει έναν άνθρωπο στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την προστασία της υγείας από την πιο βλαβερή συνήθεια.

Οικοδεσπότης για άλλη μια χρονιά ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα στη Νίκαια που χρόνο με τον χρόνο αποσπά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από την «πίτα» των αποκριάτικων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή και την προσέλευση κόσμου.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ακολούθησε γλέντι στην κεντρική πλατεία. Το καρναβάλι ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή με τη μεγαλειώδη παρέλαση στου Ρέντη.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı