You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Νίκαια: Εκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα σε βάζα

Νίκαια: Εκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα σε βάζα

Νίκαια: Εκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα σε βάζα

Στη σύλληψη μίας 27χρονης και ενός 52χρονου προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη ο 52χρονος αλλοδαπός διότι σε έρευνα που έγινε σε μονοκατοικία όπου διαμένει στην περιοχή της Νίκαιας,  στο διαμέρισμα 1ου ορόφου, με τη  συνδρομή χειριστή – συνοδού του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΤΟΒΒΥ”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων (1,5 γρ.) , β) το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων εξήντα (1.360€) ευρώ και γ) τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.  

Ακολούθησε νέα έρευνα στο ισόγειο διαμέρισμα της μονοκατοικίας, στο οποίο διαμένει ο γιος του 57χρονου με την οικογένειά του και στην οποία βρισκόταν η 27χρονη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός αυτής α) ένα γυάλινο βάζο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριακοσίων σαράντα οκτώ (348 γρ.) γραμμαρίων και β) μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα δεκάτων (4,9 γρ.), ενώ έξω από την οικία και σε απόσταση δύο μέτρων από την είσοδο της μονοκατοικίας,  μετά από ένδειξη  του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΤΟΒΒΥ” βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο βάζο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα  ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριακοσίων ενενήντα τεσσάρων (394 γρ.) γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, αναζητείται ο σύζυγος της 27χρονης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı