You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Ετοιμο το γήπεδο-πρότυπο της Νεάπολης

Νίκαια: Ετοιμο το γήπεδο-πρότυπο της Νεάπολης

Νίκαια: Ετοιμο το γήπεδο-πρότυπο της Νεάπολης
 Υποσχεθήκαμε ένα νέο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Νεάπολης μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και σήμερα παρουσιάζουμε το έργο ολοκληρωμένο, τόνισε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.
Οι εργασίες προχώρησαν με γρήγορους ρυθμούς, χάρη στη χρηματοδότηση από τον Δήμο και την άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ιωνικού Γιάννη Τσιριγώτη.
Ο νέος ολλανδικός υβριδικός χλοοτάπητας, είναι τελευταίας γενιάς, θεωρείται ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή και τον χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Στην πρώτη φάση τοποθετήθηκε ο τεχνητός τάπητας και αμέσως μετά έπεσε ο σπόρος για το φυσικό χόρτο.
Το πότισμα γίνεται αυτόματα με βυθιζόμενα μπεκ, ενώ οι εργασίες που προηγήθηκαν της τοποθέτησης του νέου τάπητα, διασφαλίζουν την άριστη αποστράγγιση των νερών της βροχής.
“Εργασίες ανακαίνισης κάναμε σε όλους τους χώρους και τις κερκίδες του γηπέδου, τους πάγκους των ομάδων με νέα καθίσματα, ενώ αυτές τις ημέρες τοποθετούνται και τα 250 καινούρια VIP καθίσματα που προμηθευτήκαμε” δήλωσε ο κος Ιωακειμίδης.
Η συνολική δαπάνη των έργων θα αγγίξει τις €700.000.
Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα το γήπεδο θα έχει αποδοθεί στην ομάδα για αγώνες.
“Συνεχίζουμε με ανάλογα έργα στα άλλα δύο μεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου της πόλης, το «Γήπεδο Νίκαιας» και το «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη” κατέληξε ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı