You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Ενα πολυσήμαντο έργο για παιδιά με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Νίκαια: Ενα πολυσήμαντο έργο για παιδιά με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Νίκαια: Ενα πολυσήμαντο έργο για παιδιά με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ένα πολυσήμαντο έργο αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στην πόλη της Νίκαιας για παιδιά σχολικής ηλικίας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης συναντήθηκε προ ημερών με το “είδωλο” του ελληνικού μπάσκετ ο οποίος ηγείται του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Γήπεδο Ζωής» που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το έργο περιλαμβάνει μία εγκατάσταση που είναι υπό σχεδιασμό, και θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 9,5 στρεμμάτων, το οποίο θα στεγάσει τις δράσεις του Γηπέδου Ζωής. Η εγκατάσταση αυτή είναι ένα κέντρο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία θα μπορούν να το επισκέπτονται μετά το σχολείο, να δεχθούν δωρεάν ένα ζεστό γεύμα, να διαβάσουν για την επόμενη ημέρα στο σχολείο και να συμμετάσχουν σε αθλητικά προγράμματα καθώς και σε προγράμματα που θα τα βοηθήσουν να χτίσουν δυνατό χαρακτήρα.Μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το Γήπεδο Ζωής προγραμματίζει δράσεις για τα παιδιά σε διάφορα σημεία της πόλης από αυτό το Φθινόπωρο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı