You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΕΔΕ για τη δεινή οικονομική κατάσταση – Κίνδυνος για στάση πληρωμών

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΕΔΕ για τη δεινή οικονομική κατάσταση – Κίνδυνος για στάση πληρωμών

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΕΔΕ για τη δεινή οικονομική κατάσταση – Κίνδυνος για στάση πληρωμών

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των δημάρχων της χώρας στις 23 Απριλίου, με μοναδικό θέμα τη δεινή οικονομική κατάσταση των δήμων λόγω των συνεχών και δραστικών μειώσεων των επιχορηγήσεων και τη συνολική και πρωτοφανή υποβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε να συγκαλέσει το Δ.Σ.της ΚΕΔΕ κατά τη συνεδρίασή του.

Αποφάσισε ακόμα να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και ακόμη δεν έχει καταβληθεί η μηνιαία δόση Μαρτίου, ενώ δεν είναι λίγοι οι δήμοι που αδυνατούν να καταβάλουν το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους. Ενώ, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, αν δεν καταβληθούν τα 300 εκ. ευρώ που είχε προσφάτως δεσμευτεί ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, τον Μάιο οι δήμοι θα οδηγηθούν σε στάση πληρωμών.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων προγραμματίζει να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων πριν τις εκλογές προκειμένου να θέσει υπόψη τους τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δήμοι της χώρας και να τους ζητήσει να δεσμευτούν ότι στα εκλογικά τους προγράμματα θα πάρουν θέση για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα η ΚΕΔΕ θα ζητήσει συνάντηση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και με αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı