You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Νέα κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς αύριο έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά

Νέα κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς αύριο έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά

Νέα κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς αύριο έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά

Η Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, οι πολίτες και όλες οι συλλογικότητες που την απαρτίζουμε καλεί όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες να διαμαρτυρηθούν και να ματαιώσουν για 7η συνεχή εβδομάδα τους πλειστηριασμούς των σπιτιών συμπολιτών τους. “Δεν νομιμοποιούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία τράπεζα και κανένα Δήμο ή άλλο κρατικό φορέα να οικειοποιηθεί και να υφαρπάξει τις περιουσίες μας. Θα μας βρουν ενωμένους απέναντί τους και αυτήν την Τετάρτη 17/12/2014 στις 3:30 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, στον πεζόδρομο Νικήτα 12, στην κεντρική αγορά. Θα ακολουθήσει επί τόπου ανοιχτή συνέλευση της “Κίνησης Ενάντια στους Πλειστηριασμούς”.

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

 

 

ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΔΗΜΟ Ή ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.

 

 

6906408586 & 6970144994

 

 

ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 

 

 

Παρακαλούμε να προωθήσετε σε όλες τις επαφές σας το παρόν μήνυμα.

 

 

Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı