You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Νέα κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στο Ε’ Τελωνείο Πειραιά

Νέα κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στο Ε’ Τελωνείο Πειραιά

Σημαντικές επιτυχίες στην προσπάθεια καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος και της απάτης σημείωσαν στις 13/02/2014 οι υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με το Ε΄ Τελωνείο Πειραιά.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά μεγάλη ποσότητα καπνικών σε ένα εμπορευματοκιβώτιο που προήρχετο από την Ταιβάν, με δηλωθέν εμπόρευμα στα φορτωτικά έγγραφα, πλαστικές καρέκλες. Οι διοργανωτές της εισαγωγής λαθραίων καπνικών, στην προσπάθεια εξαπάτησης των Αρχών, είχαν διοργανώσει την μεταφορά με τα αυτά φορτωτικά έγγραφα, και δεύτερου εμπορευματοκιβωτίου, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα πλαστικών καρεκλών.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το ένα εμπορευματοκιβώτιο περιείχε 1.045 χαρτοκιβώτια λαθραίων καπνικών, ήτοι 10.450.000 τεμ. τσιγάρα μάρκας STRAND. Η συγκεκριμένη μάρκα συναντάται πρώτη φορά.

Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 1.761.590,83 ευρώ .

Η έρευνα συνεχίζεται από την Υπηρεσία μας για τον εντοπισμό του παραλήπτη, του οποίου τα στοιχεία επί των φορτωτικών εγγράφων είναι πλαστά.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı