You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νέα διαφημιστικά ήθη από τη LIDL

Νέα διαφημιστικά ήθη από τη LIDL

Νέα διαφημιστικά ήθη από τη LIDL

Μορφή… επιδημίας παίρνουν στον Πειραιά τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα της Lidl. Οι υπεύθυνοι της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ενώ πληρώνουν αδρά και με το δευτερόλεπτο την τηλεοπτική τους διαφήμιση, στον Πειραιά επέλεξαν να διεξάγουν τη διαφημιστική τους καμπάνια με ανορθόδοξο τρόπο, βγάζοντάς την, κατά το κοινώς λεγόμενο, τσάμπα και ρυπαίνοντας την πόλη.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ξαμολήσει στην πόλη τους «εντεταλμένους» τους με σκοπό να κατακλύσουν με αυτοκόλλητα κολώνες και φανοστάτες παρακάμπτοντας τη νόμιμη οδό διαφημιστικής προβολής που είναι τα νόμιμα πλαίσια του Δήμου και ο τοπικός έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος. Από το Τμήμα Εσόδων του Μεγάρα της πλατείας Κοραή, λάβαμε την ενημέρωση ότι δεν έχει χορηγηθεί σχετική άδεια αφού πρόκειται για έκνομη πράξη.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η Lidl λανσάρει νέα διαφημιστικά ήθη στον Πειραιά χωρίς ίχνος ευαισθησίας για το περιβάλλον αλλά και την αισθητική. Η πονηρή δε και τζαμπατζίδικη προβολή του Γερμανικού κολοσσού έχει προκαλέσει την ενόχληση αρκετών που αντιλαμβάνονται την αθέμιτη πρακτική του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı