You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νέα έργα σε Νίκαια και Κορυδαλλό

Νέα έργα σε Νίκαια και Κορυδαλλό

Νέα έργα σε Νίκαια και Κορυδαλλό

Με εισήγηση Αθανασιάδη

Με εισήγηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στη Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής Λεωνίδα Αθανασιάδη εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων στην 11η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής η σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη για την υλοποίηση του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ ΣΤ», προϋπολογισμού 3.200.000,00€. Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για τη διάνοιξη ή ανακατασκευή οδών στην περιοχή του Ελαιώνα.

Του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ», προϋπολογισμού 970.000,00€. Στο χώρο της παρέμβασης κατασκευάστηκε πρόσφατα το 19ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Νίκαιας – Ρέντη. Προκύπτει πλέον η αναγκαιότητα διαμόρφωσης του χώρου μπροστά από αυτό τόσο για την αναβάθμιση και ανάπλαση της περιοχής όσο και για λόγους ασφάλειας κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών από το σχολείο.

Του Δήμου Κορυδαλλού για την υλοποίηση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», προϋπολογισμού 600.000,00€. Δεδομένου ότι στο Δήμο Κορυδαλλού το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου χρήζει άμεσης συντήρησης από φθορές που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της καθημερινής χρήσης και ειδικότερα από την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών καθίσταται πλέον επιβεβλημένη.

Τα παραπάνω έργα θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Αθανασιάδης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Περιφέρεια Αττικής, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός κι εγώ είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε πολιτικές υποδομών για την κατασκευή ουσιαστικών έργων που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Στην αρχή της θητείας μας δηλώσαμε ότι «με έργο πάμε μπροστά». Αυτό ακολουθήσαμε χωρίς δεύτερες σκέψεις, με προσήλωση, αποφασιστικότητα, σύνεση και ανοιχτό μυαλό για καθοριστικές πρωτοβουλίες.

Προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας, να υπηρετούμε τους πολίτες, να γινόμαστε αρωγοί στοχευμένων δράσεων που μεταξύ άλλων συντελούν στην τοπική και ευρύτερα στην περιφερειακή ανάπτυξη και να αποδίδουμε στο κοινωνικό σύνολο αυτό που πραγματικά μπορεί και οφείλει να προσφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το ίδιο όραμα επιθυμούμε να υπηρετήσουμε και την επόμενη ημέρα των εκλογών και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε!».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı