You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Μπρα ντε φερ» Μαρινάκη  – Μητσοτάκη

«Μπρα ντε φερ» Μαρινάκη  – Μητσοτάκη

«Μπρα ντε φερ» Μαρινάκη  – Μητσοτάκη

Φουντώνουν τα σενάρια στον Πειραιά για τις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Πειραιώς. Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε υψώσει τείχος στις προσεγγίσεις για στήριξη του εκλεκτού του εφοπλιστή, Γιάννη Μώραλη, στις εκλογές για τον Δήμο Πειραιά, κρατώντας αποστάσεις από πρόσωπα που συνδέονται στενά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εξετάσει διάφορες λύσεις προκειμένου ο «Πειραιάς Νικητής» να διατηρήσει το υπερκομματικό του προφίλ χωρίς τον γαλάζιο σκόπελο της Πειραιώς και να κόψει πρώτος το νήμα που θα του εξασφαλίσει τον ρόλο του Πειραιάρχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία 24ωρα πριν ο Βασίλης Κορκίδης συρθεί(;) δημοσίως σε απόρριψη της πρότασης να είναι ο γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφραζε στη δημοτική ομάδα την έντονη δυσφορία του για το «πούλημα» του προέδρου της ΕΣΕΕ. Αλλωστε, σε δική του παρέμβαση αποδίδουν κάποιοι την «παραίτηση» Κορκίδη από την κούρσα των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Εκτοτε ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει περάσει σε μπαράζ επιθέσεων με τη  στρατολόγηση γαλάζιων στελεχών με πιο ηχηρή την υποψηφιότητα του προέδρου της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά Γιάννη Βοϊδονικόλα. Αγνωστο παραμένει προς το παρόν πώς θα εκλάβει η Πειραιώς την ανταρσία του κομματικού στελέχους.

Όλα δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά όπλα στη «φαρέτρα» του για να κερδίσει ο «Πειραιάς Νικητής» τον «τίτλο» για την επόμενη πενταετία. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι είναι εκ προοιμίου εξασφαλισμένος. Θα εξαρτηθεί από τον νικητή του… «μπρα ντε φερ».

Δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο Εν Πειραιεί στην Ελεύθερη Ωρα

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı