You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μιχάλης Λιβανός: “Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Β’ Πειραιά”

Μιχάλης Λιβανός: “Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Β’ Πειραιά”

Μιχάλης Λιβανός: “Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Β’ Πειραιά”

Η δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην ευρύτερη περιοχή της Β’ Πειραιά είναι από τις πρώτες προτεραιότητες που έχει θέσει στο πρόγραμμά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στη Β΄ Πειραιά, καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός. “Δεν είναι ένα μακρινό όνειρο, αλλά μία ρεαλιστική, οικονομικά εφικτή προσέγγιση, που, εδώ και χρόνια, αγωνίζομαι να γίνει πραγματικότητα στην περιφέρειά μας, που το έχει τόσο ανάγκη” τονίζει.

Οι συζητήσεις, όπως αναφέρει, για το θέμα είναι σε καλό δρόμο “και θέλω να γνωρίζετε ότι καταβάλω συνεχείς προσπάθειες ώστε να συμπεριληφθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία.Όσοι από μας έτυχε να βρεθούν στη δύσκολη θέση να χρειάζεται να μεταφέρουν επειγόντως παιδί στο νοσοκομείο, ξέρουν ότι η διαδρομή από τις περιοχές μας προς το Παίδων είναι μεγάλη και φαίνεται ατελείωτη. Ακόμη και ως ενδιάμεσος σταθμός παροχής εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών για παιδιά, πριν την εισαγωγή τους στο Παίδων, ακόμη και έτσι, είναι βέβαιο ότι ένα παιδιατρικό νοσοκομείο θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο έως και σωτήριο σε κάποιες περιπτώσεις”.

Ο κος Λιβανός μιλά για ένα έργο ζωής το οποίο μπορεί να γίνει πράξη πάνω σε υπάρχουσες δομές, όπως το Λοιμωδών της Αγίας Βαρβάρας ή το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. “Με αυτήν την προσέγγιση ανακαινίζοντας και όχι χτίζοντας εξαρχής μπορούμε σε πολύ σύντομο χρόνο και με μικρό κόστος το όραμα να γίνει πράξη! Οραματίζομαι ένα αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όπου θα έχουμε όλοι γρήγορη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, που θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητά μας. Τα παιδιά μας, τα παιδιά της Β’ Πειραιά το αξίζουν!” αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı