You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μιαούλεια 2022: Εντυπωσιακό θέαμα αλλά…

Μιαούλεια 2022: Εντυπωσιακό θέαμα αλλά…

Μιαούλεια 2022: Εντυπωσιακό θέαμα αλλά…

Με την αναπαράσταση της πυρπόλησης της τουρκικής ναυαρχίδας κι έναν “βομβαρδισμό” από χιλιάδες εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό του Αργοσαρωνικού, ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις για τα Μιαούλεια.

Οι Υδραίοι γιόρτασαν τα 187 χρόνια από τον θάνατο του Υδραίου ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη με σειρά εκδηλώσεων που κορυφώθηκαν χθες στο λιμάνι με ένα φαντασμαγορικό θέαμα παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου, των βουλευτών της Α’ Πειραιώς και Νήσων, Νικόλαου Μανωλάκου και Νόνης Δούνια και της αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η επιλογή της δημοτικής αρχής Κουκουδάκη να επικεντρωθεί μέσω των ηχογραφημένων κειμένων που ακούστηκαν, στις συνέπειες των πολέμων. Η επέτειος για τον Μιαούλη δεν προσφερόταν για αντιπολεμικό μήνυμα και μάλιστα, σε μια χρονική στιγμή που η χώρα μας δέχεται καθημερινώς τουρκικές απειλές για την εδαφική της ακεραιότητα και κυριαρχία.

Σίγουρα, αναπολήσαμε εποχές Κώστα Αναστόπουλου, τότε που η Υδρα βούλιαζε τέτοιες μέρες από κόσμο που κατέφθανε στο νησί για το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού στον Αργοσαρωνικό.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı