You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Με 550 αστυνομικούς όλος ο Πειραιάς, από το Μοσχάτο, τον Ταύρο μέχρι τη Σαλαμίνα!

Με 550 αστυνομικούς όλος ο Πειραιάς, από το Μοσχάτο, τον Ταύρο μέχρι τη Σαλαμίνα!

Με 550 αστυνομικούς όλος ο Πειραιάς, από το Μοσχάτο, τον Ταύρο μέχρι τη Σαλαμίνα!

Λιγότεροι κι απ’ αυτούς που έχουν για φρουρά τους οι 300 της Βουλής

Αποψιλωμένα παραμένουν, παρά τις υποσχέσεις, τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά. Με τη λαθρομετανάστευση και την εισαγωγή ξενόφερτων κακοποιών να χτυπούν «κόκκινο» αλλά και το αίσθημα ανασφάλειας να εδραιώνεται στην ελληνική κοινωνία, όλη κι όλη η αστυνομική δύναμη στα αστυνομικά τμήματα σε Πειραιά, Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Πέραμα, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Σαλαμίνα αλλά και σε Μοσχάτο-Ταύρο, αριθμεί 550 αστυνομικούς (με οργανική δύναμη άνω των 950) που αντιστοιχούν σε 653.000 μόνιμους κατοίκους!

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Πειραιά, το αμέσως επόμενο διάστημα θα μειωθεί περισσότερο το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς θα αποχωρήσουν τουλάχιστον 80 περίπου αστυνομικοί για διάφορες υπηρεσίες εκτός Διεύθυνσης, με μεταθέσεις επιθυμούντων και μη. Δηλαδή, η παρούσα δύναμη των Αστυνομικών Τμημάτων  όλης της Διεύθυνσης θα αποτελείται από 500 περίπου Αστυνομικούς.

«Δυστυχώς, έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια δικαίου που αφορά τα εργασιακά δικαιώματα και τις συνθήκες υγιεινής των συναδέλφων μελών μας» τονίζει η Ενωση Αστυνομικών Πειραιά και ζητά άμεση ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό, κάλυψη των επιπλέον κενών που δημιουργούνται το επόμενο διάστημα με νεοεξερχόμενους αστυφύλακες, αλλά και ταυτόχρονη αποδέσμευση της Διεύθυνσης Πειραιά από μέτρα τάξης, διαθέσεις, αποσπάσεις, προσωρινές μετακινήσεις σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı