You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Με χρηματοδότηση της ΟΛΠ Α.Ε. η αναβάθμιση της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας στη Βοιωτία

Με χρηματοδότηση της ΟΛΠ Α.Ε. η αναβάθμιση της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας στη Βοιωτία

Με χρηματοδότηση της ΟΛΠ Α.Ε. η αναβάθμιση της κατασκήνωσης της Ι.Μ. Νίκαιας στη Βοιωτία

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και εντός του
χρονοδιαγράμματος οι οικοδομικές εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης «Αγίου Γεωργίου» της Ι.Μ. Νίκαιας στη Στεφάνη Βοιωτίας, τη χρηματοδότηση των οποίων είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΟΛΠ Α.Ε.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν όλες οι ενέργειες και οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες και παρεμβάσεις στα τρία κτιριακά συγκροτήματα των εγκαταστάσεων, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η κατασκήνωση να παρέχει ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά εντός ενός ευχάριστου και λειτουργικού χώρου.
Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών στην κατασκήνωση του «Αγίου Γεωργίου» στη Βοιωτία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πάντοτε μεγάλη η χαρά μας να βοηθάμε και να στηρίζουμε την κοινωνία και τις ελληνικές οικογένειες μέσα από τέτοιου είδους ουσιαστικές δράσεις, οι οποίες αποτελούν κύρια προτεραιότητά μας. Σήμερα ειδικώς, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που μέσα από τη δική μας συνεισφορά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δημιουργικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, στην ανακαινισμένη πλέον κατασκήνωση του Αγίου Γεωργίου, σε ένα περιβάλλον κατάλληλο και κυρίως ασφαλές για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους».
Επισημαίνεται ότι η ενέργεια αυτή είναι μέρος του στοχευμένου πλάνου δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε και επιβεβαιώνει ότι η συστηματική στήριξη της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί κύρια προτεραιότητα και έναν από τους βασικούς στόχους της Εταιρείας.
Τέλος, στην αναφερόμενη κατασκήνωση συμμετέχουν κάθε χρόνο παιδιά, τα οποία κυρίως διαμένουν στους Δήμους Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Περάματος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı