You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Με τις ευλογίες του κράτους

Με τις ευλογίες του κράτους

Με τις ευλογίες του κράτους

Διάβαζα τη διαμαρτυρία του προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ για τη μη αξιοποίηση των 850.000 κμ νερού που παράγει σε καθημερινή βάση η Ψυττάλεια και θυμήθηκα όσα μου είχε πει πρώην υψηλόβαθμος της Αστυνομίας για την κατασκευή του ΚΕΛ.

Μου ’χε αποκαλύψει, λοιπόν, ότι το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων φτιάχτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τα χέρια παράνομων μεταναστών οι οποίοι προσέφεραν τις εργασίες τους ανασφάλιστοι και με «μαύρα». Κάποια μέρα ενώ αυτοί περίμεναν από την εργολήπτρια εταιρεία να τους μεταφέρει από τον Ακροκέραμο στο νησάκι της Ψυττάλειας, δόθηκε εντολή να συλληφθούν για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες. Ένα μήνα περίπου μετά, ουδεμία υπηρεσία είχε αναλάβει την υπόθεση απέλασής τους, και οι λαθρομετανάστες είχαν μείνει αμανάτι στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά. Ετσι, ο υψηλόβαθμος της ΕΛ.ΑΣ. αφού είδε και απόειδε αναγκάστηκε να τους ελευθερώνει λίγους – λίγους για να επιστρέψουν στην… αγορά της μαύρης εργασίας.

Αστυνομικοί φονιάδες;

Με έκπληξη είδα στο περιοδικό της Αστυνομίας διαφημιστική καταχώρηση με την ΒΕRETTA USA NANO. Σύμφωνα με τη διαφήμιση είναι ο πιο φονικός «Νάνος» που πωλείται σε ειδική τιμή για τα Σώματα Ασφαλείας παρακινώντας τα στελέχη τους να αγοράσουν τη… φονική μπερέτα!!! Αδικεί τους ανθρώπους του Αστυνομικού Σώματος η συγκεκριμένη διαφήμιση και μου κάνει εντύπωση πώς δόθηκε η έγκριση για αυτήν την καταχώρηση που εμφανίζει τα όργανα της τάξης ως κοινούς κακοποιούς, ως φονιάδες!

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı